2777
2789
عنوان

بگو یه خوابه ...😭😭💔🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 447 بازدید | 29 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😭😭😭ببخشید عزیزم شنبه تولدشه و فردا سالگردش ...حالم خیلی بده😭😭😭😭💔

حق داری عزیزدلم 🥺

خدا ب دلت صبر و آرامش بده میدونم چقدر سخته زیبا 💔🖤

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

رز؟  خواهر قشنگ من!  مگه قرار نبود قوی باشی هوم؟ 😭💙

دورت بگردم😭😭

حالم خیلی بده وقتی آخرین حرفاشو یادم میاد وقتی یادم میاد که جلو چشمم رفتو تنهام گذاشت😭😭😭😭😭😭💔💔💔

...
دورت بگردم😭😭 حالم خیلی بده وقتی آخرین حرفاشو یادم میاد وقتی یادم میاد که جلو چشمم رفتو تنهام گذاش ...

بیا بغل هم گریه کنیم خالی شیم😭😭💔

من از دوری تنها کسی که تو این روزگار باهام خوب بود... 

توهم از دوری یارت😭

تف به این دنیااااا🖤🖤🖤

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
فداتبشم😭😭😭🫂💔 بمیرم‌برات عزیزممم😭😭😭💔 وای خدا😭😭😭😭😭💔💔

خدانکنه 😔🖤

زبونتو گاز بگیر🥲

جیگرم داره اتیش میگیره... 

وقتی یاد خاطره هامون میفتم... 

رز من مادربزرگ مامانم فوت کرده

ولی حاضرم قسم بخورم تنها کسی که تو این دنیا منو دوست داشت همین یه نفر بود😔💙

فرخنده محمدی.... 

دلم براش تنگ شده... 

یاد اون روزی افتادم که پدرم با کمربند افتاد به جونم و مادربزرگم نذاشت بهم ضربه بزنه و اون ضربه های لعنتی رو صورتش خورد😭😭😭

لعنت به پدرم... لعنت... 

اشکامو حس میکنی آبجی؟ 😭

دارم روانی میشم... 

چرا من نمیرم پیشش اخه😔💔

چرا نمیرم... خـــــدا

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
خدانکنه 😔🖤 زبونتو گاز بگیر🥲 جیگرم داره اتیش میگیره...  وقتی یاد خاطره هامون میفتم...  ...

😭😭😭💔

الهی عزیزممم🥺😭😭

خدارحمتشون کنه😭😭💔🖤

وای عزیزم😭😭😭💔

دورت بگردم الهی😭😭😭😭

اینجوری نگو آجی خدانکنههه😭😭😭😭💔

...
😭😭😭💔 الهی عزیزممم🥺😭😭 خدارحمتشون کنه😭😭💔🖤 وای عزیزم😭😭😭💔 دورت بگردم الهی😭😭😭😭 ای ...

خدانکنه مهربونم😔

پس قوی باش خب؟ 

صددرصد کسایی هستن که تورو در حال حاضر بخوان

ولی من نه

محکوم شدم به تنهایی و عذاب کشیدن

من متاهلم ولی نمیدونی چه حسی بهم دست داد

وقتی خیانت همسرمو دیدم😔🖤

با خودم گفتم کاش این بی لیاقت میمرد ولی اون نه... 

زندگی من خیلی سخت بوده ابجیم:) 

به این استیکر هایی که میذارم توجه نکن... 

میدونم فرایند سختیه از دست دادن عزیز💔

ولی باید باهاش کنار بیاییم😔

ان شاءالله در یه دنیای بهتر همدیگرو ملاقات میکنیم🥺

خدانکنه مهربونم😔 پس قوی باش خب؟  صددرصد کسایی هستن که تورو در حال حاضر بخوان ولی من نه محک ...

😭😭😭😭💔

قربونت برم😭😭

خیلی سخته کسی که دوسش داریو از دست بدی😭😭💔

هعی خدا😭😭😭💔

...
😭😭😭😭💔 قربونت برم😭😭 خیلی سخته کسی که دوسش داریو از دست بدی😭😭💔 هعی خدا😭😭😭💔

خدانکنه... 

خیلی سخته، خیلی💔

امروز رفتم پیشش😭😭😭😭💔💔 وای خدا😭😭💔

😔💔