2777
2789
عنوان

دندون درد

629 بازدید | 14 پست

وای دردش داره منو می کشه چکار کنم ژلوفن ساعت دوازده خوردم میشه الان دوباره بخورم نمی تونم بخوابم

الهی و ربی من لی غیرک                                            خدایا به امید تو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قرص خواب اگ داری یک دونه بخور و بخواب از خواب ک بلند بشی درد تموم شده ولی حواست باشه که روی اون طرف ک دندونی درد میکنه نخوابی

نمک گذاشتن میخک اینا هم خوبه

استامینوفن یا قرص های دو رنگ آ ث ریز ریز کن بذار داخل خرابی دندونت  همون ژلوفن مثلا با سوزن سوراخ از آبش بریز روی خرابی دندانت

M❤️متاهل و متعهدم

والا آخرین چاره که قبلا به داد من رسیده اینه که یه تیکه از استامینوفن رو گذاشتم رو همون دندون که درد میکنه! طوری هم خوابیدم که آب دهنم اوت تکه رو آب کنه و بره داخل دندون

(( آقا هستم )) 🙏🙏 وارد تاپیک خصوصی بانوان نمیشم. در ضمن کاربر قدیمی هستم!

راستی ژلوفن هیچ تاثیری نداره!

یه کپسول های هست ترکیب انواع مسکن هست از اونا بگیر اسمهای مختلفی داره نوافن یا مگافن یا شبیه اینا. به داروخانه بگو خودش میدونه. ترکیب ایبوبروفن، استامینوفن، کافئین و اینهاست. هر ۸ ساعت یکی بخور.

درد دندون هم از چرک کردنشه تا چرکو خشک نکنی همینطور دردش میمونه!

کپسول چرک خشک کن و قرص میترونیدازول هر ۸ ساعت بخور تا عفونت از بین بره

(( آقا هستم )) 🙏🙏 وارد تاپیک خصوصی بانوان نمیشم. در ضمن کاربر قدیمی هستم!