2789
عنوان

نمیدونم چمه..

150 بازدید | 12 پست

دیروز اکسشن مو کردم موهام بافت زدم ولی انچنان ته دل ذوق نکردم منی که از بچگی عاشق این بودم موهام فلان چلان شه...  لباس مورد علاقم خریدم ولی بازم خوشحال نشدم تا امشب جشن خانوادگی داشتیم با اینکه خیلی خوشگل شدم ولی بازم یک غمی تو دلم بوده و هنوزم هست نمیدونم چرا تا خوشگل میشم یا اتفاق خوب میوفته همیشه یک غمی تو ته دلم ترشح میشه‌ انگار عادت دارم به زندگی افسرده و در به داغون زندگی خوب حالمو بد میکنه....

آیسان هستم آیسی صدام کنین  𝘮𝘺 𝘮𝘣𝘵𝘪: 𝗘𝗡𝗧𝗝

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رویای داشتن یه چیز لذت بخش تر از رسیدنشه

منم مثل توام یک ماهی بود یه لباسی رو دوست داشتم بخرم هرشب بهش فکر میکردم ولی وقتی خریدمش دیگ برام لذت بخش نبود میدونی حس خوب نگرفتم ازش اونی که تصور میکردم نبود نشد نه تنها در لباس بلکه تمام مواردم همینم

من هیچی ناراحتمم نمیکنه

دقیقا منم اینطوریم. ن با چیزی خوشحال میشم ن ناراحت ی سال فکر و ذکراین بود برم رانندکی یاد بگیرم گواهینامه بگیرم الان که رفتم اصلا مهم نیست برام الان نزدیک شاید 20روزه دست به ماشین نزدم

دقیقا منم اینطوریم. ن با چیزی خوشحال میشم ن ناراحت ی سال فکر و ذکراین بود برم رانندکی یاد بگیرم گواه ...

خیلی دوست دارم بدونم چی مارو خوشحال می‌کنه

آیسان هستم آیسی صدام کنین  𝘮𝘺 𝘮𝘣𝘵𝘪: 𝗘𝗡𝗧𝗝