2777
2789
عنوان

دارم دق میکنم

243 بازدید | 5 پست

خدایا تو رو به بزرگیت قسم خسته شدم درمونده شدم تاب و توان دیگه ندارم خودت که میبینی چقد تو ذهنم گفتم تو ارحم الراحمینی چقد گفتم بهم رحم کن خدا بخدا کم اوردم دارم دق میکنم بخاطر مامان بابام بخاطر همسرم بخاطر زندگی ای که الان دارم و انتظارشو کشیده بودم بخاطر اینده ای باید بسازمش بخاطر همه ادمایی که دوسم دارن رحم کن خدا بخدا این ورم معده منو کشت خدا معدم ترش میکنه من میترسم از همه چی اگه معدم از این بدتر شه چی!! اگه اسید معدم مری امو زخم کنه چی !!!با اینکه میکروب هلیکو ندارم خدا من ۷ ماه این شکنجه رو بخاطر یه حماقت کشیدم گاهی معدم چنان به قلبم فشار میاره که حس میکنم دارم ایست قلبی میکنم خودت که میدونی یبار تا لبه مرگ رفتم و برگشتم چون تو خواستی باشم در غیر اینصورت شاید اون موقع قلبم وایمیستاد و تا ابد به خواب میرفتم جوریکه همه واسه بیدارشدنم دعا میکردن تو خواستی باشم که اینروزارو ببینم چون خواستی معنایه واقعیه خوشبختیو حس کنم من از توضیح دادنه خودم به بقیه و حرفایه تکراریه و مشکل طاقت فرسام که خودم باعث شدم و اعصابمو ضعیف کرده خسته شدم ، تو بخشنده ای تو بزرگی من بتو پیله کردم خدا، چون میدونم من فقط با تو پروانه میشم صدامو بشنو و معجزه کن خدا

خدایا ناامید کردی اونیکه با امید صدات کرد 🖤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا میگی خودت باعثش شدی

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

سلام. آرامش خودتون رو حفظ کنین. پیشنهادمیکنم به دکتر رضا منتظر مراجعه کنید. ان شاء الله خوب میشید.

از این شناسه دو نفر فعالیت می‌کنند. پاسخ نمیخونم و موضوعات قفل هستند. اگر پیامی بود درخواست دوستی بدید. این حساب کاربری از یک دوست به ما واگذار شد.