2777
2789

سلام خانومای عزیزم تورو خدا هر راهی بلدین و میدونین بمن بگین شاید دردم آروم بگیره 

چند وقتیه ستون فقراتم تو گودی کمر خیلی درد میکنه جوریکه اصلا نمیتونم بشینم یا دراز کشیدنی نمیتونم پاشم ازجام 

دردم 24ساعته است.  با مسکن یکم اروم میگیره که بتونم بخوابم

کار سنگین هم انجام ندادم ضربه ای هم نخورده کمرم که بگم درد دارم

الکی الکی اینجـوری شدم 

خواهش میکنم راهنماییم کنین ازین درد خلاص شم

یه عمر دعاتون میکنم. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اشتباه منو نکن برو دکتر خدای نکرده دیسک نباشه .مرحله اول خفیف باشه زود درمان میشه .اگ سلکسیب داری بخور دکتر به من هر بار رفتم همینو داد 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
اشتباه منو نکن برو دکتر خدای نکرده دیسک نباشه .مرحله اول خفیف باشه زود درمان میشه .اگ سلکسیب داری بخ ...

ازهمین دیسک میترسم

نیست که مامانم دیسک کمر داشت و جوون بود عمل کرد میترسم

جوریه دردم که هیچکاری نمیتونم بکنم کمرم قفله

اصلا سابقه نداشت اینجوری شم

پاهاتو جمع کن تو شکمت،طاقباز بخواب مثل گهواره یا مثل پاندول حرکت بده از باسن خودت را ،،، یعنی زانوها به سمت چپ و راست بیاد با حرکت پاندولی !! برو متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ،بهتر از ارتوپد یا متخصص جراحی اعصابه 

نگه دیسک گرفتم ازین میترسم 

درد بكشي اتفاق بدتري بيفته زمين گير بشي خوبه؟

ديسك چيز نابود كنتده اي نيست ك

حركات اصلاحي ميده

اوردر ميده

درست ميشه

من ٧/٨ سالع دارم شكر كنترل كردمش و اذيت نميكنه مگر سالي دو بار نهايت 

💕

انشالله که خوب بشی   ببین کله پاچه  پای گاو موز آجیل شیر گرم با زردچوبه در کل تقویتی زیاد بخور  در ضمن روزا مثل نوزاد ها ۴دسته پا آروم تو خونه برو ....این یه ورزشه ...من یه مدت زمین گیر شدم واقعا خوب شدم انشاالله تو وهمه مریضا خوب بشین الهی آمین 

ازهمین دیسک میترسم نیست که مامانم دیسک کمر داشت و جوون بود عمل کرد میترسم جوریه دردم که هیچکاری نم ...

خب نری دکتر بترسی بدتر بشه .من دیونه این جور شدم ترسیدم رفتم سرخود امپول خوردم ول کرد بعد یکسال کلن دردم دایمی شد اگ مثل آدم میرفتم ام آی ار میدادم شاید همون اولش بود با دارو استخر خوب میشدم .شبا به پهلو بخواب وسط پات بالش بزار اگ غیر این بخوابی دردت بیشتر میشه

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
دکتر مغزواستخوان باید برم؟

متخصص مغز اعصاب که ستون فقرات هم هستن برو .من جات بودم شنبه نوبت می‌گرفتم .حتما ام آی ار بده .من این دردو میکشم دلم میسوزه خودتو گرفتار نکن .

اولاش زیاد جدی نگرفتم فک میکردم رو زمین سرد خوابیدم کمرم گرفته ولی خیلی افتضاح شدم نه وزنم زیاده و نه اهل کار زیاد کردنم

شوهرم میگقت بیا ویکس بزنم واست ولی اصلا افاقه نکرد.  کمر بندم بستم اون هی میگه بهتری من الکی میگم اره ولی دارم خودخوری میکنم الان با دردم