2777
2789
عنوان

کسی هموروئید داشته؟

7648 بازدید | 13 پست

سلام

میخوام بدونم هموروئید درد داره؟ برای درمان باید پیش جراح عمومی رفت یا دکتر گوارش؟ و اینکه پدر من خیلی تحرک داشت ولی چند ماه هست به خاطر مشکل پا خونه نشین و بی تحرک شده و یا نشسته یا خوابیده، یکماهه خونریزی مقعدی پیدا کرده که البته هر چند روز هست نه دائم و هیچ دردی نداره و مثل خونریزی پریود هست اما از مقعد، به نظر شما این هموروئیده؟ چون تو سایتهای پزشکی خوندم بر اثر بی تحرکی هوروئید به وجود میاد، ممنون میشم راهنماییم کنید 

نه هموروئید دردش وحشتناکه

حتما ببریدش دکتر شاید مشکلش یه چیز دیگه باشع

بسا چیزی را خوش نداشته باشید، حال آنکه خیر شما در آن است و بسا چیزی را دوست داشته باشید، حال آنکه شر شما در آن است. و خدا می‌داند و شما نمی‌دانید. بقره آیه۲۱۶  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هموروئید در صورتی به وجود میاد که مثلا یبوستهای شدید و طولانی مدت داشته باشن و مشکلات گوارشی و بواسیر که باعث دفع همراه با درد و خونریزی بشه. اینجوری اطراف مقعد بیرون زدگی پیدا میکنه و متورم میشه.

اگه این مشکلو ندارن ممکنه خدایی نکرده زخم بستر گرفته باشن به علت کمبود تحرک.

در هر حالت باید حتما برن متخصص داخلی تا روده و معده شون بررسی بشه. 

منم اوایل خون موقع دفع داشتم بدون هیچ دردی ولی کم کم دردش شروع شد الان یک ساله این اواخر درد بدی داره خیلی سخته تحمل کردنش 

حتما رژیم غذاییشو درست کنه 

اگه میتونه پیاده روی بره 

اب فراوان 

روغن زیتون توی غذا 

فست فود ممنوع 

برنج کم 

غذاهای سیب زمینی دار و ...که باعث یبوست میشه ممنوع

از شربت کارکن هم میتونه استفاده کنه 

یه پماد برا شقاق 

دکتر هم باید داخلی بره 

فقط فقط از یبوست حتما جلو گیری کنه

منم اوایل خون موقع دفع داشتم بدون هیچ دردی ولی کم کم دردش شروع شد الان یک ساله این اواخر درد بدی دار ...

هموروئید چ رنگی سفید یا رنگ گوشت؟؟ من اطرافم مقعدم عین تاول زده و ب رنگ سفید نمیدونم چیه گاهی وقتا سوزش داره😔😔

یه تیکه از قلبم رو برای همیشه با خودش کند و برد❤️‍🩹❤️‍🩹

هموروئید چ رنگی سفید یا رنگ گوشت؟؟ من اطرافم مقعدم عین تاول زده و ب رنگ سفید نمیدونم چیه گاهی وقتا س ...

همورویید خود مقعد حالت بیرون زدگی پیدا میکنی کاری به اطراف نداره 

اون شاید جوش قارچ یا زگیل چیزی باشه حتما پیگیر باش شاید واگیر باشه

همورویید خود مقعد حالت بیرون زدگی پیدا میکنی کاری به اطراف نداره  اون شاید جوش قارچ یا زگیل چی ...

یه مدت ویتامین سی از اون قرص های جوشان خوردم این طوری شدم🤦😐

یه تیکه از قلبم رو برای همیشه با خودش کند و برد❤️‍🩹❤️‍🩹

هموروئید در صورتی به وجود میاد که مثلا یبوستهای شدید و طولانی مدت داشته باشن و مشکلات گوارشی و بواسی ...

زخم بستر مگه روی پوست نیست و برای کسانی که تو جا افتادن ؟ مگه میشه زخم بستر از داخل مقعد خون بیاد

بواسیر یا هموروئید در واقع همان رگ‌های متورم در مقعد و پایین رکتوم (راست روده) هستند که وضعیتی بالینی شبیه به رگ‌های واریسی پا دارند. بواسیر می‌تواند در داخل راست روده (بواسیر داخلی) و یا در زیر پوست اطراف مقعد (بواسیر خارجی) ایجاد شود.

علائم و نشانه‌های بواسیر معمولاً به نوع بواسیر بستگی دارند. هموروئید خارجی که معمولا زیر پوست اطراف مقعد بروز می‌کند، دارای علائم احساس خارش یا تحریک، درد یا ناراحتی، تورم وخونریزی در ناحیه مقعد است. هموروئید داخلی که در داخل راست روده بروز می‌کند، قابل مشاهده نیست و بندرت باعث ناراحتی می‌شود. اما فشار یا تحریک هنگام دفع مدفوع می‌تواند باعث مشاهده علائمی مانند خونریزی و به رنگ قرمز روشن و گاهی درد و تحریک شود.