2777
2789

منم خواستم برم بگم متاسفانه از دست پیر مرد ها چه کلامی چه تو اتوبوس چه اینکه دنبالم کنن زیاد تر از مردای کم سن برام پیش اومده خدارو شکر چند ساله راحت شدم از اون قضایا زمان دانشجویی افتضاح اذیت بودم تو رفت و امدم

انشاالله همه جنین ها سلامت بیان بغل مامان هاشون اگه دوست داشتی برای همه باردار ها صلوات بفرست بارداری دوممه خیلی نگران سلامتی نی نیمم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون  طبق معمول یکی اومد و چسبوندش به حجاب و..

و چون تو تاپیک   اکثریت   با اینکه چادری بودن یا حجاب و پوشش درستی داشتن   بهشون تعرض شده بود . لابد به مذاقشون خوش نیومده 

به هر حال  میخوان بگن همه چی آرومه  هیچ خبری نیست 

تاپیک بنده رو مطالعه بفرمایید.

نه بی کارم  نه بچه...  شما هم خودتو گول بزن ....یه روز نتیجه ش رو میبینی به هر حال خانواده  ، بچه و .... 

به جای اینکه فرهنگ درست رو  ترویج  کنیم،   پسرها مون   رو درست تربیت کنیم . اینقدر به مردهای مریض بها ندیم ، با این تفکر ، توجیح میکنیم و باعث ازدیاد این افراد میشیم .

گفتم  زمان ما اجباری بود  چادر سر کردن ، شهر مذهبی و سنتی  ، اکثریت اون زمان پوشش مناسب یا چادر یا حالا مانتو ، دخترا و زنا بقچه پیچ ولی مردا و پسرا  آزاد  که هر غلطی کنن  ، فرهنگ صفر ...

میشه بگید حالا  اون زمان  ،  شماها دلیلش رو چی میدونید ، لابد  همون  بچه های ساده و  چادری  و خانم ها  هم  تقصیر  خودشون بود  اصلا نباید  مدرسه میرفتن یا بیرون از خونه ؟

مطمئنم نتیجه این طرز فکرت  رو میبینین   دیر یا زود ، خودتون  یا خانوادتون  

بعید  میدونم افرادی با طرز فکر شما  خانم باشن  ، یا آقایی یا تعصب سیاسی داری یا کلا خیلی پرتی 

نه بی کارم  نه بچه...  شما هم خودتو گول بزن ....یه روز نتیجه ش رو میبینی به هر حال خانواده ...

قبل از تایپ کردن رگباری حرف هایی که اصلا نه به من و نه به تاپیک بنده ربط داره یه کم به خودتون فرصت فکر کردن بدین.

تایپ و انرژی گذاشتن برای نوشتن این تومار نامنسجم دلیلی جز بیکاری و بچه بودن نداره.

نکنه شما با این ادبیات میخواید پسرانمون رو تربیت کنید؟

تاپیک بنده رو مطالعه بفرمایید.

در ضمن خیلی ضایعی که اینقدر پیگیر بودی  که عضو شدی برا ی این تاپیک،  که یه تاپیک بزنی و توجیح کنی  ، جهاده دیگه 😁😁 برو بابا شماها رو دیگه  خدا رسوا کرده . 

طالبان  رو ببین پوشش  زنهاشون رو  ، فساد و کثافت کاریشون رو هم ببین .

دیگه هم توجیح نکن کثافت کاری مردهای مریض رو ، هر چند خودت هم معلوم نیست کی باشی و چی باشی 😁

برو تو کار ترکوندن و گزارش زدن تاپیکها 👌دیگه امثال شماها رو خوب میشناسم .....

در ضمن خیلی ضایعی که اینقدر پیگیر بودی  که عضو شدی برا ی این تاپیک،  که یه تاپیک بزنی و تو ...

من دنبال بحث منطقی با شما و شما دنبال خاله زنک بازی.

این همه تعصب از کجا نشات میگیره؟من اینو میذارم پای کم بودن سنتون.

قبل از تایپ کردن رگباری حرف هایی که اصلا نه به من و نه به تاپیک بنده ربط داره یه کم به خودتون فرصت ف ...

برو خدا جای دیگه روزیت رو بده ، برو....‌

وقتی هیچ جوابی نداره .

افکار مریضت تا هست  خانم ها با روبنده هم بهشون تعرض میشه 

اگه مردی که خواهر و مادر و بچه ای حتما داری یا  خواهی داشت و اگه زنی  به حالت باید تاسف خورد ،نتیجه افکارتون رو میبینین  یه هر حال خدا گفته ، زمین گرده 

سنت نمیرسه بچه جون  ، یه زمانی دختر بچه ها همه باید با چادر میرفتن مقنعه چونه دار ، زنها مانتوی گشاد فوقش یه مقدار کمی موشون بیرون بود  بهش میگفتن کاکل ،  راه به راه همون رو هم تو خیابون تذکر میدادن،  وضعیت  اون موقع  زنهای ساده ما  از نظر تعرض جنسی یا کلامی بدتر از الان  بود ، مردهای مریض جرات داشتن با همین افکاری که امثال شما ترویج میکردن   و میکنن  هر غلطی کنن و زن صداش در نیاد 

رو من  دیگه ریپ  نزن ، انتخاب درستی نداشتی 

من دنبال بحث منطقی با شما و شما دنبال خاله زنک بازی. این همه تعصب از کجا نشات میگیره؟من اینو میذارم ...

دیگه ریپ نزن منطقی!! البته اگر شعور داری .... گفتم که جوابی نداری ... فقط یه چیزی بهتون گفتن  ، طوطی وار تکرار میکنید بدون فکر ، همیشه همین طورید ، بدون فکر و تعصبی 

سنمم بیشتر از مادرته

نظرم به تو مربوط نیست، بحثی  با شما نداشتم و ندارم . یادت رفت خودت ریپ زدی ؟ این منطق شما رو ۴۳ ساله داریم می‌بینیم، برا شما بچه ها تازگی داره ، ما همه جوره شو دیدیم و درک کردیم  و میدونیم ایراد از کجاست.....

اگه منطقی بودی و شعور داشتی  ، ریپ نمیزدی  .

برو خدا جای دیگه روزیت رو بده ، برو....‌ وقتی هیچ جوابی نداره .  افکار مریضت تا هست  خان ...

ظاهرا شما تو سازمان آماری ایران پست و مقام دارید

به دعای گربه کوره بارون نمیباره و اگر کمی آیکیوتون بالا بود متوجه میشدید که من طرف همجنس خودم رو گرفتم این شمایید که با حرف های مغرضانتون سعی دارید آمار آزار های این دوره زمونه رو پایین بیارید و نادیده بگیرید البته قابل حدسه علت این حرفاتون.

خدا میدونه چه تجاوز هایی تو اعمالمون هست که روحمونم ازش خبر نداره و حتما نتیجش رو در زندگیتون خواهید دید.

یکم به خودتون فرصت فکر کردن بدید به نتایج خوبی میرسید.

2790
2778
2791
2779
2792