2777
2789
عنوان

قراراول ...

149 بازدید | 12 پست

قراراول..اول برخورد با بچه همسرتون ک دخترهست ۸سالشه چجور بامحبت و خوش رویی برخوردمیکنید چیامیگید چه صحبتای میکنید ک رو ذهن و روحیه ش تاثیر مثبت و خوب بزاره به دلش بشینه مشتاق شه مجدد بازبیاد

خدایاشکرت...❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها خیلی باهم فرق دارن ولی یه چیزی که دوست داره براش بخری جوابه از باباش بپرس چی دوست داره همونو ...

پناه برخدا..بجزکادو چه رفتاری چجورباهاش صحبت کنم

خدایاشکرت...❤️

ازش تعریف کن ازموهاشو لباساش 

میترسم بازیادی حرف زدن مخش ببرم..ولی دوس دارم باکلمات قشنگ توصیفش کنم بگم بهش سلام دخترم خوبی...چقدتوخوشگلی من همیشه عکسات دیده بودم نمیدونستم ک اینقدخوشگلی..اقاازین جملات بگید..هوف چ استرس اور

خدایاشکرت...❤️

میترسم بازیادی حرف زدن مخش ببرم..ولی دوس دارم باکلمات قشنگ توصیفش کنم بگم بهش سلام دخترم خوبی...چقدت ...

به احتمال زیاد عمه اش پرش کرده با پدرش فاصله رو حفظ کن که حسودیش نشه. میخای لفظ دخترم بکارنبراولین قرارفکرنکنه میخای جای مامانشو بگیری مثله دوتا دوست شروع کنید. اگه بریدکافه بهتره خوردنی سفارش میدید یکم وقت میگذره

باش اصن حق باتوعه👏
به احتمال زیاد عمه اش پرش کرده با پدرش فاصله رو حفظ کن که حسودیش نشه. میخای لفظ دخترم بکارنبراولین ق ...

اوهوم اینم حرفیه ببین فعلاازدواجی صورت نگرفته چون عمش پدربزدگ پدریش مخالفن خود بچه هم میترسه ک باباش با ازدواج ازش فاصله بگیره

خدایاشکرت...❤️

اوهوم اینم حرفیه ببین فعلاازدواجی صورت نگرفته چون عمش پدربزدگ پدریش مخالفن خود بچه هم میترسه ک باباش ...

فیلم صورتی رامبد جوان اگه وقت داری ببین شایدکمکت کنه راجبه همین موضوعه

باش اصن حق باتوعه👏