2777
2789
عنوان

راهنمایی زیاد بیاین دخترا حتما

89 بازدید | 14 پست

بچه ها اگه خودتون کادر درمان باشید مثل پرستار. ولی خاستگاری داشته باشید شغل آزاد دیپلم مثلا پوشاک  فروشی ولی خونوادش  خیلی پولدار  باشن درحد اینکه چند جای شهر  زمین داشته باشن وبگن   هر خونه بخاید بخریم چه بسازیم داریم پول. وپسره هم پسر خوبی باشه بخاطر شغل باهاش ازدواج نمیکنید  ؟ با یکی  مثل خودتون  مثلا لیسانس  پرستاری ازدواج  میکنید؟؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میدونی تا وقتی اخلاق و فرهنگمون بهم بخوره مشکلی توش نمیبینم

تو  اینا مثل همیم  فقط میترسم دوروز دیگه بگم نکنه  درکم نکنه میخام دکترا بگیرم خودش گفته پشتتم  مشکلی نیس.میترسم طوری نیس واقعا؟

تو  اینا مثل همیم  فقط میترسم دوروز دیگه بگم نکنه  درکم نکنه میخام دکترا بگیرم خودش گ ...

نه به نظر پسر خوبیه جدا اما حتما برای عقد همه ی حقوقت رو ذکر کن و بگیر بعدا راحت باشی

از اون نظر  بهم میایم. میترسم  بعدن بگم چرا شوهرم مثل خودم  نبود واقعا  مهم نیس ...

منم نامزدم دیپلم داره خودم کارشناسی

ماولش این حسو داشتم درکت میکنم

ولی بیشتر شناختمش دیدم واقعا بهم میایم پسر خیلی خوبیه

شاید ردش کنم هیچکس پیدا نشه انقدر بهم بخوریم

تصمیم گرفتم این یه مورد برام مهم نباشه

💟🖤💟🖤💟🖤💟🖤💟🖤💟
منم نامزدم دیپلم داره خودم کارشناسی ماولش این حسو داشتم درکت میکنم ولی بیشتر شناختمش دیدم واقعا به ...

حس خوبی گرفتم  ازت گلم که  با دید بهتری بش  فکر کنم .تو الان خوشبختی؟

منم نامزدم دیپلم داره خودم کارشناسی ماولش این حسو داشتم درکت میکنم ولی بیشتر شناختمش دیدم واقعا به ...

حس خوبی گرفتم  ازت گلم که  با دید بهتری بش  فکر کنم .تو الان خوشبختی؟