2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته

157 بازدید | 8 پست

سلام،من خانواده ای پرجمعیت داشتم خونه ی پدریم همیشه شلوغ بود،درعرض ۴سال پدرم سکته کرد خونه ی پدریم روفروختن...برادرم جوونم ازدنیارفت بعدمادرم وپدرم فوت شدن...شوهرم خیلی بداخلاقه واصلامنودرک نمیکنه دلم برای آرامش خونه ی پدریم تنگ شده نمیدونم وقتی خیلی اذیتم میکنه و باهاش قهرمیشم کجابرم هیچ جاروندارم برم

عزیزم من و تو فرقی با هم نداریم منم پدر مادرم زنده ان اما ....در کل سرت درد نیاورم تا همین الان دارم بخاطر تنهاییم بی اراده گریه میکنم ،نمیدونم باید چکار کنم ،کجا برم ، فقط گریه میکنم و میگم یا غیاث المستغیثین

اخ داغ عزیز خیییلی سنگینه

منم بابام رفته پیش خدا😥😥😥

گل های بهشت سایبانت بابا،یک دسته ستاره ارمغانت بابا،دیگر چه کسی چشم به راهم باشد،قربان نگاه مهربانت بابا.🖤شادی روح بابایی مهربونم فاتحه و صلوات بفرستین🖤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخ داغ عزیز خیییلی سنگینه منم بابام رفته پیش خدا😥😥😥

خدارحمتش کنه،مادرم براداداشم خیلی بی طاقتی میکردمراسم سالگردشوگرفت بعدخودشم رفت پیشش روزسالگردمادرم پدرمم فوت شد

عزیزم من و تو فرقی با هم نداریم منم پدر مادرم زنده ان اما ....در کل سرت درد نیاورم تا همین الان دارم ...

خداعمرطولانی وباعزت بهشون بده،بروبهشون سربزن چرامیگی هیچ جاروندارم؟

خداعمرطولانی وباعزت بهشون بده،بروبهشون سربزن چرامیگی هیچ جاروندارم؟

مادرم با من بده از بین سه فرزندی که داره منو همیشه ازار داده منم دیگه تحملش را و ندارم ، هر بار محبت کردم اون پسرش رو رو تخم چشمش میگذارم و من رو اضا با ه می‌دونم تو روم میگه کاش تو هم پسر بودی ، یکبار براش انگشتر خریدم بردم روز مادر تا نگاه کرد تو جمع گفت چقدر کوچیکه ، بعد برادرم دو تا انگشتر بدل براش خریده همیشه میندازه تو دستش میگه اینا رو پسرم گرفته ، دیگه حالم ازش بهم میخوره و مهرش تو دلم صفر شده 

مادرم با من بده از بین سه فرزندی که داره منو همیشه ازار داده منم دیگه تحملش را و ندارم ، هر بار محبت ...

بازم میگم خدابرات حفظشون کنه مادرمنم همون داداشم که ۱۸سالگی فوت کرد روازهمه بیشتردوست داشت ته تغاری بودامااین باعث شده بودهمه ی ماخاهربرادرام دیوانه واردوسش داشته باشیم حیف که خیلی زودهردوشونوازدست دادیم،دیگرچه کسی چشم به راهم باشد قربان نگاه مهربانت مادر

مگه همیشه آدم وقتی پدر و مادرش فوت کنه یتیم میشه نه بابا من دارم و میگم یتیمم

هیچوقت این حرفونزن آبجی بخداقسم اگه خدایی نکرده یه تارموازسرشون کم بشه پشیمون میشی، بااینکه خودم سه تابچه دارم  ولی بدون عزیزایی که ازدست دادم زندگی برام جهنمه دلم میخادبمیرم