2777
2789
عنوان

نه نه دیگه نمیاد😭😭😭💔🖤

520 بازدید | 22 پست

https://uupload.ir/view/1khgofd8_ebsm.mp4/

عشقم پارسال همین موقع ها بهم زنگ زدی گفتی حالت خوب نیس رفتی بیرون با خانواده ت دعوا کردی وقتی پرسیدم چیشده گفتی ولش کن نمیخوام ناراحتت کنم😭😭😭😭💔

یه ساعت بعدش داداشت زنگ زد گفت آرش تصادف کرده😭😭😭😭💔

وقتی اومدم پیشت بعد چند لحظه جلو چشمام رفتیو تنهام گذاشتی😭😭😭😭

عشقم دلم برات خیلی تنگ شده میشه منو ببری پیش خودت؟😭😭💔

آرشم من برات کادو خریده بودم که برای تولدت بهت بدم ولی تو یه روز قبل تولدت رفتی 😭😭😭😭💔🖤

اون کادو رو هنوز دارم عشقم😭😭😭

کاش بودی....کاش تنهام نمیذاشتی😭😭😭😭

از وقتی رفتی هر شب تا صبح بیدارمو گریه میکنم😭😭😭

زندگیم دیگه طاقت ندارم بدون تو زندگی کنم😭😭😭من این زندگی کوفتیو بدون تو میخوام چیکار😭😭😭😭😭پارسال وقتی رفتی خودکشی کردمو خواستم بیام پیشت ولی چیزیم نشد😭😭

همه میگن انشاالله یکی بهتر بیاد تو زندگیت ولی من جز تو کسیو نمیخوام عشقم کسیو نمیخوام آرشم😭😭😭😭من چجوری میتونم بعد عشقم عاشق یکی دیگه بشم😭😭😭

خیلی دلم برات تنگ شده عزیزدلممم😭😭💔🖤

میشه برای عشقم صلوات یا فاتحه بخونین؟😭😭🙏🏻🖤

...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تسلیت میگم اجی

صلوات میفرستم برای دلت 

اروم باش اجی میفهمم چه حالی بودی خودم توی شرایطتت بودم .هرکاری کنی قشنگم اون رفته برنمیگرده بخواطر روح اون مرحوم سلامتی خودتو حفظ کن بخواطر اون اروم باش 

اون بالا تورو میبینخ زجر میکشه 

صلاح بوده چنین اتفاقی بیوفته 

انشالله حالت بهتر میشه 😢😢😢😔

تسلیت میگم اجی صلوات میفرستم برای دلت  اروم باش اجی میفهمم چه حالی بودی خودم توی شرایطتت بودم ...

ممنونم عزیزم😭😭😭

سلامتی میخوام چیکار وقتی عشقم نیست😭😭😭💔

کاش الان بود کاش تنها نمیذاشت😭😭😭😭😭💔

ممنونم😭😭

...

[QUOTE=325952833]ممنونم عزیزم😭😭😭 سلامتی میخوام چیکار وقتی عشقم نیست😭😭😭💔 کاش الان بود کاش تنها نمیذاشت😭

درکت میگنم قشنگم

با اینکه عشقم پیشمه اما کات کردیم مردیم از تنهایی و دلتنگی 

کامل درکت میکنم عادت میکنی به خودت وقت بده 

[QUOTE=325952833]ممنونم عزیزم😭😭😭 سلامتی میخوام چیکار وقتی عشقم نیست😭😭😭💔 کاش الان بود کاش تنها ...

ممنونم که درکم میکنی عزیزم😭😭

کاش ما هم کات میکردیم ولی اینجوری نمیرفت😭😭😭💔

😭😭😭

...
ممنونم که درکم میکنی عزیزم😭😭 کاش ما هم کات میکردیم ولی اینجوری نمیرفت😭😭😭💔 😭😭😭

بمیرم برای دل داغونت

کاری نکردم قشنگم کسی توی حال تو باشه خوب درکت میکنه کسی هم نباشه میاد میگخ اتفاقه دیگخ. ناراحت نباش باید در هر شرایظی حال همو درک کنیم

انشالله برات زود میکذره اجی 

چند سالته جند سالش بود؟؟؟

بمیرم برای دل داغونت کاری نکردم قشنگم کسی توی حال تو باشه خوب درکت میکنه کسی هم نباشه میاد میگخ اتف ...

خدانکنه عزیزم😭😭😭

قربونت برم 😭😭😭

ممنونم 😭😭😭😭

من ۱۸ یعنی ۱۱ این ماه میشم ۱۸ و اون اگه زنده بود شنبه میشد ۲۱😭😭😭💔💔

...
خدانکنه عزیزم😭😭😭 قربونت برم 😭😭😭 ممنونم 😭😭😭😭 من ۱۸ یعنی ۱۱ این ماه میشم ۱۸ و اون اگه زند ...

الهی بگردم جوون بوده 

سخته خیلی 

گریه نکن عزیزدلم این روزا میگذره خودم دلتنک نبودم این تایپک بدترم کرد