2777
2789
عنوان

نودل کره ای اه🤢🤦‍♀️

445 بازدید | 14 پست

نودل کره ای گرفتم با بولداگ خامه ای افتضاح بود طعمش اینهمه میگن خوشمزس اصلا نیود یه طعم جدید و بدی داشت خیلیم تند بود اصلا طعم دوستداشتنی نداشت اصلااااااا🤦‍♀️💔پولم رو ریختم تو جوب انگار😢

🦋هر کی لایک کنه خره لایک نکن خواهر من آخه🦋جون مادرت لایک نکن✨️کاربری دست دو نفر هست دوستان✨️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دغدغه مردمو

عزیزم یذره فکر کنی میبینی این دغدغه نیست بعد انتظار یه دختر ۱۷ ساله چه دغدغه ای داشته باشه واقعا دغدغه اجاره خونه یا چک برگشت خورده؟؟؟

🦋هر کی لایک کنه خره لایک نکن خواهر من آخه🦋جون مادرت لایک نکن✨️کاربری دست دو نفر هست دوستان✨️

نودل مال خود کره بود؟  خیلی گرونن، چند خریده بودی؟

آره نوشته بود ساخته کره ولی عربی روش نوشته شده بود با کره ای خیلیم مارک معروفیه

والا منم غذاهاشون خوردم 

نودلشون هم خوردم جالب هم نبود اونجوری که می گن 

یعنی پاستا ها و نودل به سبک ایتالیایی خیلی به ما نزدیک تره 

غذاهای دیگه شونم خیلی تنده و شیرین که به نظرم ترکیب عجیبیه 

اما ظاهرشون خیلی خوشگله 

از بین غذاهاشون کیک برنجی رو واقعا دوست داشتم 

از اینا ۱۷۰تومنه تو سطله ؟

متوجه نمیشم منظورتون رو آره ۱۰۰ تومن خریده بودم ریختم دور خیلی بد بود واقعا هنوز بوی گندش تو بینیمه اوق🤢💔

پولم رو ریختم تو سطل🤦‍♀️😢

متوجه نمیشم منظورتون رو آره ۱۰۰ تومن خریده بودم ریختم دور خیلی بد بود واقعا هنوز بوی گندش تو بینیمه ...

اشکال نداره دیگه تجربه اس 

تو دلت هم نموند ک امتحانش نکردی

ن منظورم نودل تو ظرفی مثل سطل مانند بود؟

اخه خواهرزاده منم خرید اونم انداخت دور 

با دکبوکی  بود البته ۱۷۰

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
والا منم غذاهاشون خوردم  نودلشون هم خوردم جالب هم نبود اونجوری که می گن  یعنی پاستا ها و ...

آره واقعا غذا های ایتالیایی واقعا خوش مزن والا نودل های خودمون خیلی بهتر از مال اوناست شایدم اینی که من خریدم طعمش جالب نیود نمیدونم واقعا آره یه حالت شیرین داره من اصلا دوست ندارم غذای شیرین توکبوکی همون کیکی برنجی هم‌تا حالا امتحان نکردم ولی دوست دارم امتحان کنم

آره نوشته بود ساخته کره ولی عربی روش نوشته شده بود با کره ای خیلیم مارک معروفیه

اشکال نداره معمولا ذائقه ما و اونا فرق میکنه

همون تولید ایران یا کشور های دیگه رو امتحان کن

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
اشکال نداره دیگه تجربه اس  تو دلت هم نموند ک امتحانش نکردی ن منظورم نودل تو ظرفی مثل سط ...

آره توکبوکی گرون تره نه سطلی نبود سطلیش گرون تره برای من تو بسته بود البته فرقی نمیکنه همونه سطلی برای کسایی که بیرون از خونن و دسترسی به ظرف و گاز و اینا ندارن حتی توی کشور خودشون توی فروشگاه ها میز و صندلی گزاشتن مردم میرن میگیرن از این سطلی ها همونجا ناهار یا شام میخورن خیلی خوبه واقعاااا. ولی آره خدایی خیلی دلم میخواست امتحان کنم ولی انظار این طعم رو نداشتم اصلااا