سلام دوستان.6ساله ازدواج کردیم ومن به قرآن قسم حتی با کسی بیرونم نرفتم چه برسه که رابطه داشته باشم ای چندسال همش میگه دختر نبودی حتی دکتر هم رفتیم گواهی بکارت گرفتیم که ارتجاعی هست ولی این میگه با دکتر هماهنگی کردی راهی نیست که من ثابت کنم که باکسی نبودم توراخدا کمکم کنید
به یاد خندهای پدرم گریه میکنم 🥹هیچ وقت لحظه جون دادنت که مرا بوسیدی فراموش نمیکنم 😔به یاد بهترین پدر دنیا فاتحه صلوات
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
رفتی دکتر قبول نداره بنظرت همچین ادمی واقعا قبول نداره یا خودش رو به حماقت میزنه؟ خب از همینجا تابلو بوده که کسی توزندگیشه و دنبال توجیه .
میدونی ما خانما خوذمون به خودمون ظلم میکنیم، کسی که همچین حرفی از شوهرش میشنوه نباید دنبال اثبات باشه، بهش میگفتی برو به جهنم. کسی بهم اعتماد نداره رونمیخوام. وقتی حد و حدود مشخص کنی دیگه جرات بی احترامی نداره