2777
2789
عنوان

شوهرم تهدید می‌کنه که دختر نبودی

| مشاهده متن کامل بحث + 3263 بازدید | 40 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس هنوز پرده ات سالمه ارتجایی پرده اش هیچ وقت ازبین نمیره مگراینکه بچه طبیعی به دنیا بیاری بگو هر دک ...

مرسی عزیزم 

به یاد خندهای پدرم گریه میکنم 🥹هیچ وقت لحظه جون دادنت که مرا بوسیدی فراموش نمیکنم 😔به یاد بهترین پدر دنیا فاتحه صلوات 
بچه اصلا ندارم چه خوب که میشه  

خب عزیزم فکر میکنی بری بگی ارتجاعیه همسرت میگه "اکی پس قبل من با کسی نبودی"  ؟ اون آقا ذهنیتش بیماره 

فقط 9 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب عزیزم فکر میکنی بری بگی ارتجاعیه همسرت میگه "اکی پس قبل من با کسی نبودی"  ؟ اون آقا ذهنیتش ب ...

چکار کنم پس 

به یاد خندهای پدرم گریه میکنم 🥹هیچ وقت لحظه جون دادنت که مرا بوسیدی فراموش نمیکنم 😔به یاد بهترین پدر دنیا فاتحه صلوات 
دقیقا کسی رو که نمیفهمه مبشه بهش فهموند. ولی کسی که خودش رو میزنه به نفهمی نه نمیدونم درست گفتم یا ...

مهم اصل مطلب هست که فهمیدم  😅فکر کنم درسته 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

رفتی دکتر قبول نداره بنظرت همچین ادمی واقعا قبول نداره یا خودش رو به حماقت میزنه؟ خب از همینجا تابلو بوده که کسی تو‌زندگیشه و دنبال توجیه .

میدونی ما خانما خوذمون به خودمون ظلم میکنیم، کسی که همچین حرفی از شوهرش میشنوه نباید دنبال اثبات باشه، بهش میگفتی برو به جهنم. کسی بهم اعتماد نداره رو‌نمیخوام. وقتی حد و حدود مشخص کنی دیگه جرات بی احترامی نداره

قد: ۱۶۵  وزن اولیه:۷۳  وزن اکنون ۶۶:۸۰۰   وزن هدف  ۵۵

دادگاه هم بری رای رو به تو میده

به اون میگه اگه شک داشتی چرا همون موقع اقدام نگردی

بعد از ۶ سال تازه یادت افتاده ؟

شوهرت تو موارد دیگه هم بهت مشکوکه؟ 

اگه هست احتمالا پارانوئید داره