2777
2789
عنوان

دوست پ*سر🤦‍♀️

180 بازدید | 8 پست

دختر خاله م یکسالو نیمه بایه پسری دوسته میگه خیلی پسرخوبیه کاریه بنده خدا انگار واسه خودش خیلی خرجی نمیکنه یاپس انداز میکنه یامیزاره بااین میرن بیرون خرج میکنه خلاصه همو دوست دارن دیگه

ولی میگه پسره از ازدواج فراریه از عروسی بدش میاد میگه از مسئولیتش میترسم و این حرفا

والاموندم چی بگم‌گفتم ازشما مشورت بگیرم

من خودمم تواین شرایط بودم ولی همون تقریبا ۱ سال بعد دوستی مون پاپیش گذاشت عقدکردیم اینونمیدونم دیگه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلا دوست پسری دوست دختری و افرادی که دنبال دوستین به درد ازدواج نمیخورن چون حتی بعد ازدواج به فکر دوستی با این و اون هستند پسرا تو دوستی دنبال رابطه ی جنسین دخترا دنبال پول مفت نمیرزه

من خود واقعیمم نمیتونم جلوت فیلم بازی کنم
کلا دوست پسری دوست دختری و افرادی که دنبال دوستین به درد ازدواج نمیخورن چون حتی بعد ازدواج به فکر دو ...

همه مثل هم نیستن عزیزم

من خیلیارو دیدم حتی ۶سال باهم دوست بودن چون شرایط ازدواج کردنو نداشتن دوست موندن تا شرایطشون اوکی شد اتفاقازندگیشون خیلی هم عالیه به فکرکس دیگه ای هم نیستن

دختره هم چشمش به پول دوست پسرش نبوده