2777
2789
عنوان

اگه خوشگل بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 373 بازدید | 27 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مدیر شرکتمون همیشه میگفت مرد باید کچل باشه . شکم گنده باشه. جورابش بو سگ مرده بده 🤣🤣

دقیقا چیزایی که من متفرم شکم بزرگ کچل 

🇮🇷 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸 🇮🇷گویند علی می‌زده صد وصله به کفشش💔 ای کاش دل خسته ما کفش علی بود🕊️ خدايا...!‌ اگر میدانستم با مرگ من يک دختر در دامان حجاب میرود، حاضر بودم هزاران بار بميرم، تاهزاران دختر در دامان حجاب بروند🧕🏻...#شهید_عبدالحسین_برونسی شهدا میشه برادر نداشته من باشید؟💙.         کی این فراق تمام میشود مهدی(عج) جان؟!

پس این همه دختر خوشگل که شبیه بازیگران، چرا حتی یه دوس پسر ندارن؟ ما تو کلاسمون زیاد داریم...

من🤚🏻

🇮🇷 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸 🇮🇷گویند علی می‌زده صد وصله به کفشش💔 ای کاش دل خسته ما کفش علی بود🕊️ خدايا...!‌ اگر میدانستم با مرگ من يک دختر در دامان حجاب میرود، حاضر بودم هزاران بار بميرم، تاهزاران دختر در دامان حجاب بروند🧕🏻...#شهید_عبدالحسین_برونسی شهدا میشه برادر نداشته من باشید؟💙.         کی این فراق تمام میشود مهدی(عج) جان؟!

مدیر شرکتمون همیشه میگفت مرد باید کچل باشه . شکم گنده باشه. جورابش بو سگ مرده بده 🤣🤣

اخه دردش اینجاست که همین که بوی سگ مرده میده وقتی پولداره انقدر دورش پر میشه که احساس میکنه برد پیته خواهر 

نگو یه وقت سرت میاداااا

😭😭😭😭نه تروخدا 

😭😭😭😭نه تروخدا 

قبلا یبار اینجا گفتم

یه خواستگاری داشتم لاغر با موهای پرپشت و بلند

بهم گفت باید بدونی عموم و بابام جوونی موهاشون پر بود ولی بعد ۴۰ کچل شدن احتمالا منم موهام میریزه

من به دلایل دیگه جوابش کردم

حالا شوهرم کچله🤣