2777
2789
عنوان

خانمای با سیاست لطفا راهنمايي کنند

134 بازدید | 13 پست

سلام خانما،وقتی خواهرشوهرم که ازم چند سالی بزرگتر زنگ میزنه برای تبریک عیدها و مناسبت ها به شوهرم، آیا من هم باید گوشی رو بگیرم باهاش احوال پرسی کنم؟

یا خواهرشوهرم باید به شوهرم بگه گوشی رو بده به خانومت تا باهاش حرف بزنم؟

البته معمولا حالم رو می پرسه و سلام می رسونه..

لطفا لایکم نفرمائید، سپاس🙏🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو خانمی کن و گوشی رو بگیر صحبت کن .

اون هیچوقت نمیگه که شوهرم گوشیو بده من ، میخوام بدونم عرف متداول چجوریه وقتی کسی درخواست نداره تلفنی با ما حرف بزنه ما باید حرف بزنیم باهاش یا نه‌...

درستش این هست که خودش بگه وقتی خودش زنگ زده میتونه بگه گوشی بدن به شما 

راستش منم همین فکرو دارم ، میگم چون خودش زنگ زده ، شاید نخواد با من صحبت کنه .... من خودمو کوچیک نکنم باهاش حرف نزنم...

اگه آدمی هست که ارزششو داره گاهی اوقات و نه همیشه که عادت کنه شما هم گوشی رو بگیر و صحبت کن

ادمی هست که گاهی ارزششو داره گاهی نداره ... 

اون هیچوقت نمیگه که شوهرم گوشیو بده من ، میخوام بدونم عرف متداول چجوریه وقتی کسی درخواست نداره تلفنی ...

عرف اینه که وقتی داره با همسرت صحبت میکنه و تقاضایی برای صحبت با تو نداره دوتا خواهر و بردارن و نیازی نیست شما صحبت کنی .کلا فرقی نمیکنه خواهر شوهر باشه یا هر کس دیگری. چند وقته ازدواج کردی؟

لطفا لایک نکنید .

عرف اینه که وقتی داره با همسرت صحبت میکنه و تقاضایی برای صحبت با تو نداره دوتا خواهر و بردارن و نیاز ...

مرسی ازت خیالمو راحت کردی .۶ ساله

مرسی ازت خیالمو راحت کردی .۶ ساله

ی چیزی بگم خودت رو درگیر انتظارات خانواده شوهر کن .بزار ازت بخوان .بزار ازت درخواست بشه .واگرنه میشه وظیفه ات و میخوان براشون علامه باشی و خودسر بهترین کارها رو براشون بکنی ولی خودشون ببخشید یابو وار رفتار کنن .من ۹ ساله ازدواج کردم هم بهترین رفتارها و خدمت ها رو سر از خود انجام دادم برای محبت بیشتر دیدم نه شده وظیفه احترام هم ندارم .کشیدم کنار تا التماس کنن .احترامم خیلی بیشتره .قبلا همش بهشون لطف میکردم میگفتن کارهای خوب رو پسرمون انجام میده بدی ها از سمت تو .یا وقتی کارشون رو راه مینداختم فقط از شوهرم تشکر میکردن .تشکر مهم نیست میخوام بگم آدم حسابم نمیکردن .زورشون نی اومد میخواستن بهم بفهمونن ما پسرمون خوبه و از تو میخواد ک تو عالی باشی و هر کاری برامون بکنی خلاصه دو ساله کشیدم کنار .شوهرم ی هل پوک هم بهشون نمیده چون از اول معتقد بود مادرش فتنه است و ناسپاس به زور میزاشت من محبت کنم .الان مادرشوهرم همه جا گریه میکنه برای دیدن من .اما تمام شد

لطفا لایک نکنید .