2777
2789
عنوان

در طول روز چه کارهایی انجام میدید

154 بازدید | 10 پست

مثلا غذا پختن خونه تمیز کردن رسیدگی به خودتون اینارو هر روز انجام میدین؟شده نتونین یه روز همه این کارهارو انجام بدین؟بعد با بچه چطور میشه هر روز همه اینکارارو انجام داد؟آیا وقت میکنید کار دیگه ای هم در کنار اینا انجام بدید مثلا کتاب خوندن یا ورزش کردن یا هر چیز دیگه ای که حالتون رو خوب کنه

میرم مدرسه،دوش میگیرم،سه بار در هفته میرم باشگاه،گاها واس خودم غذا درست میکنم،کتاب میخونم،با دوستام میرم بیرون 

وزن فعلی ۵۷💪ایشالا تا ۱ تیر وزنم میشه ۵۰💸👄💅

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بجز کارا خونه و بچه داری از مادرم هم پرستاری میکنم مادرم یک ساله ک عمل تراکستومی کرده منو خواهرم شیفتی از مراقبت میکنیم نه شب دارم نه روز شبا مادرم با سرفه کرون نمیزاره بخوابم روز هم بچم 

خیلی خستم
بچه‌داری اونم ۲تا ۲ساله و ۴ماهه تمیزی خونه پخت و پز شبا وقتی خوابن گهگاهی اره کتاب میخونم

چطوری غذا درست میکنی با این سن بچه ها؟پسر من ۱۵ ماهشه یه تیکه چسبیده بهم.کنار سینک و گاز که میرم میاد هولم میده که برم کنار از جلو اینا

میرم مدرسه،دوش میگیرم،سه بار در هفته میرم باشگاه،گاها واس خودم غذا درست میکنم،کتاب میخونم،با دوستام ...

خوشبحالت کاش منم الان تو اون دوران بودم که مدرسه ای بودم

چطوری غذا درست میکنی با این سن بچه ها؟پسر من ۱۵ ماهشه یه تیکه چسبیده بهم.کنار سینک و گاز که میرم میا ...

پسرم که ۴ماهشه میخوابونمش

دخترم که ۲سالشه اسباب بازی میدم بازی کنه

به سختی به کارام میرسم اما چاره‌ای ندارم من یه مادرم باید قوی‌ باشم💪💪

۱۴۰۴/۷/۱۸