2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکی از کلاسیک های اجتماعیه که واقعا برای من جذاب بود و اهمیت زنان و قدرتشون رو به صورت غیر اغراق شده ایی به نمایش کشیده اینکه توی خونه و خانواده هم چقدر میشه نقش مهمی داشت و تصویر زیبایی از یک خانواده با تمام مشکلات شکستها و شیرینی هاشو داره

کاربری از ۱۴۰۲با منه. اگر مذهبی و متعصب و معتقد به خرافه و دعا و ....هستید لطفا روی من ریپ نزنید در تاپیک ها هم نظر ندید.
بستگی به سلیقت داره درکل از نظر من کتاب قشنگیه  میتونی ژانر مورد علاقتو بگی تا بهت معرفی کنم&n ...

من بیشتر از ژانر های هیجانی جنایی معمایی

خوشم میاد

اما فعلا کتابی ازشون ندارم

ممنونم عزیزم داستان کتاب خیلی یکنواخت نیست؟

نه دوجلده هردو رو بخونید جلد دو‌جالب ترم میشه

کاربری از ۱۴۰۲با منه. اگر مذهبی و متعصب و معتقد به خرافه و دعا و ....هستید لطفا روی من ریپ نزنید در تاپیک ها هم نظر ندید.
من بیشتر از ژانر های هیجانی جنایی معمایی خوشم میاد اما فعلا کتابی ازشون ندارم

کتبایای اگاتا کریستی😍عاشقشونم الانم تو بوک شاپای اینستا چنتا کتاب معمایی و جدید اومده و خیلی ترنده بپرسی کمکت میکنن

یکی از کلاسیک های اجتماعیه که واقعا برای من جذاب بود و اهمیت زنان و قدرتشون رو به صورت غیر اغراق شده ...

ببخشید سوالمو الان میپرسم داشتم تو نی نی سایت جستجو میکردم

کدوم انتشار ترجمه رو خوندین ممنون میشم جواب بدین🙏

من خوندم مثل خیلی از هزاران سبک این مدلی دل نوشته های یه زن سنتی تفکر خدایی چه قدر قدیمی  مثل دیدن مثل پسر لش گوز بدذات بدجنس هرزه بی آبرویی کخ پول داده به ملت من مسخره کنن گه زاده هرزه وحشی بدذات کثافت سادیسمی روانی پخمه خرفت خاله زنک بی مصرف