2777
2789

حس ششم ب شدت قویه ولی حوصله جواب دادن ندارم متاسفانه🙁

اینجا برای عقده گشاییهاتون نیس ، وقتی با اسی حرف میزنم پابرهنه نپر وسط حرفامون، خود اسی ۱۰۰متر زبون داره اخه بدبخت تو رو چه به نصیحت کردن و چرت و پرت سرهم کردن نظری هم داری بذار واسه خودت چون حوصلم نمیکشه دیگه بخوام تورو ادب کنم اون کار مادرته که سهل انگاری کرده ....مستقیم بیا برو توووی کوووووووووووووووچه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جان 

ممنون عزیزم ک اومدی

با علیرضا ازدواج میکنم یا هادی؟

علیرضا جلسه معارفه اومده شهریور و تحقیقات هم آبان ماه اومده میاد خاستگاریم؟ جدیدا هم ک کلا اصلا پیام نمیده بهم فق سلام خوبی خیلی سرد شدیم

با هادی جدیدا آشنا شدم علوی صداش میکنم اونم قصدش طبق حرف خودش با من ازدواجه کدوم میاد خاستگاریم هادی خیلی مهربون و اهل نماز و هستش ولی علی نه یکم تند خو و عصبی هست مهربانم هست گاهی

‌من از بیگانگان هرگز ننالم ک هر چ کرد ب من آن آشنا کرد:)) 
🥺❤سوال نکنم آبجی؟ سرت سلامت باش گلم

جانم بگو درخدمتم

اینجا برای عقده گشاییهاتون نیس ، وقتی با اسی حرف میزنم پابرهنه نپر وسط حرفامون، خود اسی ۱۰۰متر زبون داره اخه بدبخت تو رو چه به نصیحت کردن و چرت و پرت سرهم کردن نظری هم داری بذار واسه خودت چون حوصلم نمیکشه دیگه بخوام تورو ادب کنم اون کار مادرته که سهل انگاری کرده ....مستقیم بیا برو توووی کوووووووووووووووچه

جانم بگو درخدمتم

ممنون عزیزم ❤❤❤❤

با علیرضا ازدواج میکنم یا هادی؟

علیرضا جلسه معارفه اومده شهریور و تحقیقات هم آبان ماه اومده میاد خاستگاریم؟ جدیدا هم ک کلا اصلا پیام نمیده بهم فق سلام خوبی خیلی سرد شدیم

با هادی جدیدا آشنا شدم علوی صداش میکنم اونم قصدش طبق حرف خودش با من ازدواجه کدوم میاد خاستگاریم هادی خیلی مهربون و اهل نماز و هستش ولی علیرضا نه یکم تند خو و عصبی هست مهربانم هست گاهی

‌من از بیگانگان هرگز ننالم ک هر چ کرد ب من آن آشنا کرد:)) 
اگه دلت خواست میشه بگی رقیبم حذف میشه؟ عشقم برمیگرده؟ 

حس خوبی نگرفتم از این موضوع 

ممکنه ک برنگرده یا پشیمون برمیگرده

ممنون عزیزم ❤❤❤❤ با علیرضا ازدواج میکنم یا هادی؟ علیرضا جلسه معارفه اومده شهریور و تحقیقات ه ...

هادی پاپیش میذاره و ازدواجی هست

یعنی چی پشیمون برمیگرده؟

یعنی میره دورهاشو میزنه ولی بهتر از شما پیدا نمیکنه