2777
2789
عنوان

بریزین تو خانواده خواستگارم

2612 بازدید | 119 پست

من و عشقم مدت طولانی باهم 

خانوادشم تو این مدت بامن در تماس بودن 

حالا ۶ ماهه زن داداشاش و خواهراش مامانش میگن بیا بیرون بااهات کار داریم بعدش بیایم خواستگاری منم سه چهار بار ترسیدم با عشقم بهم زدم گفتم شایددمیخان بگن دست از سر پسر ما بردار ولی میگه نه اونا باهات کار دارن بنظرتون چیکارم دارن؟

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب برو ببین چیکارت دارن 

نکنه میخوان ببرنت دکتر ؟

یه دختر پر انرژی شاد و خانواده دوست🧕🏻😜💃🏻خدا جونم بابت همه چیز شکرت 🙏🏻♥️ کاربری دست بقیه هم هست😁یا امام رضا (ع) خودت پناهمون باش🤍✨هیچ گونه ای از زیبایی درخشان تر از یک «قلب پاک» نمی درخشد✨🤍
احتمالا میخوان ببرن پیش دکتر زنان

نبابا میگن باهات حرف داریم

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

خب برو ببین چیکارت دارن 

میترسم

بگو ما خونه داریم تشریف بیارین در خدمتتون باشیم

گفتم میگن کنار باهات جدا حرف خصوصی داریم هیچکسی نباشه بیا بیرون 

میترسم

خب بهشون بگو بیاین خونه حرف تون رو بزنین

یه دختر پر انرژی شاد و خانواده دوست🧕🏻😜💃🏻خدا جونم بابت همه چیز شکرت 🙏🏻♥️ کاربری دست بقیه هم هست😁یا امام رضا (ع) خودت پناهمون باش🤍✨هیچ گونه ای از زیبایی درخشان تر از یک «قلب پاک» نمی درخشد✨🤍
حالا وقتی بردنت کامنتتو لایک کن

باشه

خب بهشون بگو بیاین خونه حرف تون رو بزنین

گفتم میگن مامان بابات نباشن جدا باهات حرف داریم خب منم فک میکردم میخان بگن دست از پسر ما بردار ولی۶ ماهه میگن بیا خیلیم باهام اوکین بهم گلم عزیزم میگن