2777
2789
عنوان

قرص فلوکستین

5200 بازدید | 91 پست

سلام 

کسی تجربه خوردن این قرص داشته ؟

وسواس فکری بیش از حد دارم یه موضوع خیلی پیش خودم بزرگ میکنم 

و حرص و غصه میخورم قطع کردنش راحته؟ ریزش مو نمیاره؟ 

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فلوکسیتین و باید بریزن تو آب شهری همه بخورن اینقدر هم قرص متداول و ساده ای  هم مردم از لحاظ رو ...

خدا نگذره ازون کسی که اولین بار این حرفو زد

من قرص اعصاب خوردم بهم نساخت هزارتا عارضه داشت مرگ رو ب چشمام دیدم. امضامو بخون

آقایون تاپیکام نیاین و ریپلای و لایک نکنید اگر اشتباهی جواب آقایی رو دادم.فکر کردم خانومن خدا قبول کنه دوس دارم نوکر حضرت زهرا (س) باشم برام دعا کنید ممنون
فلوکسیتین و باید بریزن تو آب شهری همه بخورن اینقدر هم قرص متداول و ساده ای  هم مردم از لحاظ رو ...

راست میگی؟ وسواسم درمان میشه؟

چاق نمیشم؟؟

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

قرص سیف و کم خطریه 

چاق نمیکنه؟ چند مدت بخورم خوب میشم؟

خدا نگذره ازون کسی که اولین بار این حرفو زد من قرص اعصاب خوردم بهم نساخت هزارتا عارضه داشت مرگ رو ب ...

عزیزم منم یه مدت داروی اعصاب خوردم الانژاپین کلومپرامین سرترالین پرفنازین همه اینا رو خوردم عوارض هم داشته ریزش موی شدید گرفتم کم خونی وزنم زیاد شد 

ولی اینا دارم در موردش میخونم میبینم ۹۹ درصد راضی ان

شما راه حلی برای درمان نشخوار فکری داری با داروی گیاهی؟

نه عزیزم خطری نداره،ریزش مو نمیاره،من خوردم قرص خوبیه ،بخور حتما 

وسواسم درمان میشه؟ حالم از خودم بهم میخوره انقد فکر میکنم و غصه و استرس دارم همشم سر چیز الکیییی

هنوز که هنوزه سرگیجه دارم بیشتر ۱ ماهه قطع کردم نمیدونم از ویروسه یا این قرصا هرچی ک هست روانیم کرده

آقایون تاپیکام نیاین و ریپلای و لایک نکنید اگر اشتباهی جواب آقایی رو دادم.فکر کردم خانومن خدا قبول کنه دوس دارم نوکر حضرت زهرا (س) باشم برام دعا کنید ممنون
وسواست خوب میشه ،دختر خوب اصلا قرص چاقی نمیاره

وای چندشو بخورم؟ 

الانژاپین خوردم خواهر داشتم میترکیدم انقد داشتم چاق میشدم تا قطع کردم لاغر شدم دوباره