2821
2789
عنوان

تیمارستان

361 بازدید | 42 پست

من. ۴ماه پیش یک کاری کردم منو بردن پیش مشاور که گفت برو پیش روانپزشک سریع دارو بخور که خیلی دیر شروع کردی یکماه خوردم دیگه دکتر نرفتم.  حالم از خودم داره بهم میخوره😭😭😭🥺. همش دلم میخواد  دیگران اذییت کنم دست خودم نیستم همش میخوام دعوا کنم بحث کنم. میخوام منفووور باشم. کاش که میشد منو ببرن.  تیمارستان

منو توی تاپیک های قانون جذب  و حاجتروایی، تگ کتین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داروهای روانپزشک رو به هیچ عنوان سر خود نباید تغییر بدی یا قطع کنی

مجدد برو دکتر حتما

بعدم فکر نکن تيمارستان برات ریدن. بری میفهمی چه جهنمیه

یک تعلیقی با سابقه😄🤟 کاربری شونصدهزارم😐 میشه برای سلامتی روحی و جسمیم صلوات بفرستی؟🥺💜

برو پیش یه روانشناس کار بلد

اگر روانشناس روانشناس خوب باشه جلسه اول و دوم طرفو نمیفرسته روانپزشک

اشتباه بزرگیه

برو پیش یه روانشناس درست و کار بلد

دارو هاتم به نظرم ادامه نده اثر دارو هاست

ولی پیش روانشناس حتما حتما حتما برو یه روانشناس خوب و درست

لاتَخَف وَ لاتَحزَن، إِنّا مُنَجّوكَ‏ خدا میگه:‏نترس، نگران نباش، آخه من که نمیزارم این‌طوری بمونه🙂❤

روزا دیگران. اذییت میکنم شبا عذاب وجدان کل وجود من سرشار کینه انتقام و نفرته😭😭. میترسم بلایی سر کسی بیارم پدر ومادرم کلا بیخیال منن

برو پیش یه روانشناس کار بلد اگر روانشناس روانشناس خوب باشه جلسه اول و دوم طرفو نمیفرسته روانپزشک ا ...

چون تمام. موهام ابرو و مژه هام تراشیده بود منو دید گفت خیلی دارو درمانی دیر شروع کردی

والا روانشناسش جزو گرونترین مشاوره های مشهد بود

چون تمام. موهام ابرو و مژه هام تراشیده بود منو دید گفت خیلی دارو درمانی دیر شروع کردی والا روانشناس ...

ربطی ب گرون و ارزون نداره

واقعا رک بگم بهت حوصلش نکشیده حرفاتو گوش کنه دکت کرده

اون پولشو گرفته براش مهم نیست..!

لاتَخَف وَ لاتَحزَن، إِنّا مُنَجّوكَ‏ خدا میگه:‏نترس، نگران نباش، آخه من که نمیزارم این‌طوری بمونه🙂❤
چون تمام. موهام ابرو و مژه هام تراشیده بود منو دید گفت خیلی دارو درمانی دیر شروع کردی والا روانشناس ...

خودت ابرو و مژه تراشیده بودی؟

ربطی ب گرون و ارزون نداره واقعا رک بگم بهت حوصلش نکشیده حرفاتو گوش کنه دکت کرده اون پولشو گرفته بر ...

فقط همش میگفت سریع برو دکتر هیچ حرفی هم نزد