2777
2789
عنوان

سرکلاژیا

172 بازدید | 10 پست

میشه لطفا بیاید

میشه واسه اینکه نی نی مو صحیحو سالم بغل کنم دعا کنید                                          یا کاشِفَ الْکَرْبِ عَنْ وَجهِ الْحُسَینِ اِکْشِفْ کَرْبى بِحَقِّ اَخیکَ الْحُسَیْنِ علیه‌السلام
بگو عزیزم

سلام فدات شمام سرکلاژ انجام دادین؟من دیروز انجام دادم خواستم بپرسم استراحتمو حمومو اینام چطوری باشه

میشه واسه اینکه نی نی مو صحیحو سالم بغل کنم دعا کنید                                          یا کاشِفَ الْکَرْبِ عَنْ وَجهِ الْحُسَینِ اِکْشِفْ کَرْبى بِحَقِّ اَخیکَ الْحُسَیْنِ علیه‌السلام

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

سلام فدات شمام سرکلاژ انجام دادین؟من دیروز انجام دادم خواستم بپرسم استراحتمو حمومو اینام چطوری باشه

عزیزم خواهرم ۳ تا بارداریشو انجام داده،بعد عمل سرکلاژ تا یک هفته استراحت کرد،بعدشم فعالیت معمولی،دستشویی فرنگی باشه حتما،پله نرو زیاد،اصلا یبوست نگیر،پیاده روی نکن

عزیزم خواهرم ۳ تا بارداریشو انجام داده،بعد عمل سرکلاژ تا یک هفته استراحت کرد،بعدشم فعالیت معمولی،دست ...

همه اینکارارو انجام دادم ولی فقط بهم شیاف پروژسترون داده ن قرصی ن آمپولی

اون هم شیاف استفاده میکرد هم بعد از ۲۰ هفته هفته ای یدونه آمپول پرولوتن

ممنون عزیزم چند روز بعداز سرکلاژ رفت حموم؟

اون چنروزی نرفت،بعدم که میرفت مینشست رو چهارپایه و همیشه با آب ولرم دوش سریع میگرفت

اونم تو دستشویی اون چند روز خودشو نمیشست؟

والا اینو نمیدونم فقط بعد دسشویی حتما با دستمال نخی خودشو خشک میکرد 

ممنون عزیزم

2790
2778
2791
2779
2792