2777
2789
عنوان

بچم خیلی می زنه

365 بازدید | 22 پست

خسته شدم از بس کتاب خوندم داستان گفتم براش 

که زدن کار بدیه 

من و باباش نشستیم یهو میاد محکم میزنه خسته شدم

چند ماهه داریم تلاش میکنیم از سرش بندازیم 

بچه های فامیلم یهو میزنه 

4 سالشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بزار بزنه بابا من تو بچگی همه رو زدم دختر و پسر همهمه رو جای کتکام هنوز رو صورتشون هست ولی الان انقد ...

آخه چطور بذارم مثلا زده صورت رفیقشو چنگ انداخته 

بچه یه ساله دو ساله نیست 

باید تنبیه بشه اما نه تنبیه بدنی چون بدتر میشه . محرومیت‌های کوچک و مقطعی میتونه موثر باشه . 

تنبیه هم اثر نکرده گاها دلم میخواد محکم بزنم تو سرش ولی خودمو کنترل میکنم 

تنبیه های محرومیت و... داشتم

عزیزم بچه شما اضطراب شدیدی داره.به روش خانم دکترموسوی عمل کنید.تو اینیستا پیج داره . تلوزیون و فضای مجازی رو قطع کنید بکن نکن نکنید

خدایا تمام زندگی ام رو خودت نقاشی کن من به قلم تو ایمان دارم

عین بچه خواهر شوهر منه،، بچه های منو میزد، خیلی صبوری میکردم،، یه بار پسرم بدجور زدش همون شد که دیگه پسر منو بزنه البته پدرش بهش افتخار میکنه برای زدن بچه های دیگه

بزار بزنه بابا من تو بچگی همه رو زدم دختر و پسر همهمه رو جای کتکام هنوز رو صورتشون هست ولی الان انقد ...

خیلی کار زشتیه همه از اون بچه دیگه بدشون میاد اینجور هم میگن چقدر مادرش بیخیاله و نمیتونه بچش و تربیت کنه هم اینکه اون کتکا و اینا رو فقط ی پدر مادر می‌تونه تحمل کنه و شاید واسش شیرین باشه بقیه ک‌گناهی نکردن کتکای بچه دیگران و تحمل کنن مثل بچه همسایم مادرش و میزنه میزنه میزنه مادره ذوق می‌کنه بغلش می‌کنه تازه بچه وحشی تر میشه و لوس تر و پرروتر بعد ی مدتم من و میزد هیچی نمیگفتم گفتم بچست اشکال ندارن چون یکم‌دیر زبون باز کرده شاید واسه اونه میخواد حرف بزنه اذیته دیدم نه کلا این بچه آدم نیست ی جور دیگه برخورد کردم دیگه اینکارو نکرد چون کتک هاش واسه کنه غریبه رو مخه نه شیرین بچه ها هم دستاشون سنگینه مخصوصا پسر 

عزیزم بچه شما اضطراب شدیدی داره.به روش خانم دکترموسوی عمل کنید.تو اینیستا پیج داره . تلوزیون و فضای ...

اخه چه اضطرابی داره فقط خودمو وقفش کردم  گوشی دستش نمیدم فقط روزی یکی دوساعت تلویزیون روشن میکنم 

همش دارم براش قصه و کتاب میخونم بازی میکنیم خسته شدم 

عین بچه خواهر شوهر منه،، بچه های منو میزد، خیلی صبوری میکردم،، یه بار پسرم بدجور زدش همون شد که دیگه ...

ببین دخترم اینجور نیس برا بچه ها قلدر باشه ولی یکم صمیمی که میشه میزنه و حالت شوخی داره براش

خجالت میکشم واقعا 

کوچکتر بود گفتم داره محبت میکنه اینجور میکنه جدیدا انگار اینجوری میخواد توجه جلب کنه