2777
2789
عنوان

قبول کنید که جواب خوبی فقط بدیه!

51 بازدید | 3 پست

من دیگه تصمیم گرفتم دیگه به هیچکس خوبی نکنم چون همیشه از خوبی هایی که کردم فقط بدی دیدم ۲۵ سالمه تحصیل کرده ام اگه خدا واقعا قرار بود به جواب خوبی هام حتی یکی از خواسته هامو برآورده می‌کرد شغل من ترید تو بازارهای مالیه

یکی از هم گروهي هام بهش خوبی کردم یه مدت سینگال دادم ترید زد سود کرد بدون اینکه به خودش زحمت بده دیدم این داره از خوبی های من سواستفاده میکنه میگه وقتتو هم صبح هم ظهر هم عصر بزار هم وقت بزارم هم به کمک علم دانش من پول دربیاره بدون اینکه تعارف کنه بگه ۲۰ درصد هم برای تو اینجور شد مفت مجانی مم وقت علم دانشموبزارم طرف پول دربیاره کلا تلگرامم رو پاک کردم 

وقتی یکی بهتون خوبی میکنه از حد تعادل خارج نشید به همون قانع باشید ولی دیگه اصلا خوبی نمیکنم چون جوابی ندیدم

عزیزم ترید خوبه؟

🤍اگر مشاور کنکور تجربی با وجدان و با هزینه ی دلخواه میخواید بهم درخواست بدین یه خانومی نذر کرده خدا جانم چقدر شرمنده ام که ما تو رو فقط بخاطر خواسته هامون میخوایم و وقتی به خواستمون رسیدیم فراموشت میکنیم /علاقه مند به گویندگی .دانشجوی حقوق

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وآسه هرکسی نه و خیلی سخته و خیلی باید تلاش کنی براش

آها 

خب شما الان جواب سوالمو دادین معلومه که آدم گشاده دستی هستین 

و ذاتتون خوبه 

پس از آدمای بد ذات دوری کنین

🤍اگر مشاور کنکور تجربی با وجدان و با هزینه ی دلخواه میخواید بهم درخواست بدین یه خانومی نذر کرده خدا جانم چقدر شرمنده ام که ما تو رو فقط بخاطر خواسته هامون میخوایم و وقتی به خواستمون رسیدیم فراموشت میکنیم /علاقه مند به گویندگی .دانشجوی حقوق