2777
2789
عنوان

وای اگه کار کنم🥲🥲

98 بازدید | 4 پست

اگه سرکار برم حتی اگه ماهی سه چهار تومن هم بدن راضی میشم بالاخره میدونم که این پول واسه خودمه..

اول برای دخترم یه عروسک بزرگ میگیرم میبرمش رستوران برای خودم کلی لباس میخرم بدون استرس بعد جمع میکنم دندون هامو درست میکنم هعی😞😞

ولی چکار میتونم بکنم بچمو جایی ندارم که بزارم جز مهد که دوروز در هفته اونم به زور میره 

شوهرم گوشت و برنج و روغن رو فقط خودش می‌خره بقیه چیزا پای منه خودش که اصلا نمیگه پول لازم داری ماهی نهایت ۳ تومن اونم به زور ده روز یه بار برم از کارتش بریزم به خودم ..که خرج خونه و بچه و خودم که البته بیشتر برای خونه میره چند وقت پیش دوتومن زدم داشت آتیش می‌گرفت دو روز باهام حرف نزد با اینکه نه قسطی داریم نه قرضی خونه ماشین هم داریم ...بهش میگم وظیفته پول بدی میگه خرجت بالا رفته بعد بهش میگم یه روز کار میکنم و تو پشیمون میشی پوز خند میزنه

چکار کنم 🥲😞😞😞

چرا باید پشیمون بشه از کارکردنت؟ خیالشم راحت میشه.

شما میتونی کار در خانه بگیری که دخترتم کنارت باشه.

ولی ابن زندگی چه فایده ای داره؟ یکم جدی تر به زندگیت فکرکن.

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

واقعا چرا با این مردا ازدواج میکنید بچه هم میارید این تصمیم شما بوده یا حداقل میتونید جدا شید بچه ی ...

عقل نداشتم اون موقع ها وضعش خوب نبود با من به خونه و ماشین رسید 

عقل نداشتم اون موقع ها وضعش خوب نبود با من به خونه و ماشین رسید 

الانم دیر نیست

مجبورش کن بده اگر داره اگر هم نداره مرد وظیفشه از خانوادش حمایت کنه وگرنه برای چی ازدواج تشکیل خانواده داده که شما رو بچزونه

مشخصه از  اول یادش ندادی ولی ناراحت نباش ممکن یه مدت اذیت شی ولی عادت میکنه ازش بگیر