2777
2789
عنوان

ایفون xs max چطورهه؟

1732 بازدید | 15 پست

خودتون داشتید ؟

هنرمند و نقاشم🎨🖌️ لر بختیاری هستمم😍❤️ با تمام وجودم تمام اقوام ایرانی را دوست دارم و احترام بسیار قائل هستم💖 اگه اینجا رو دیدی برای اولین خاسته و ارزوی خودت ک الان تو ذهنته دعا کن و همینطور برای Me🥲🤍عاشق کتابم بهم کتاب معرفی کنید🤗❤مهربون باشیم🌄 اگه سوال هنری داشتید بپرسید☺️💝                                        اینو‌ بدون تو فوق العاده ای🤩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم میخوام بخرم ولی احتمالا x خالی Xبا xsmax چه فرقی داره؟

تو سایت ها ببین مقایسه ها رو 

خب جدیدتر و بهتره

هنرمند و نقاشم🎨🖌️ لر بختیاری هستمم😍❤️ با تمام وجودم تمام اقوام ایرانی را دوست دارم و احترام بسیار قائل هستم💖 اگه اینجا رو دیدی برای اولین خاسته و ارزوی خودت ک الان تو ذهنته دعا کن و همینطور برای Me🥲🤍عاشق کتابم بهم کتاب معرفی کنید🤗❤مهربون باشیم🌄 اگه سوال هنری داشتید بپرسید☺️💝                                        اینو‌ بدون تو فوق العاده ای🤩
من داشتم خوب بود  اصلااا گوشی ایفون خوبه اصلاااا هنگ نمیکنه حتی مدلشم پایین باشه ولی سامسونگ م ...

عزیزم الان مدل بالاتر دارید؟

اینکه میگن برا نصب برنامه سخته درسته ؟ 

میشه یکم توضیح بدید 

عزیزم الان مدل بالاتر دارید؟ اینکه میگن برا نصب برنامه سخته درسته ؟  میشه یکم توضیح بدید  ...

من الان ۱۳ پرومکس دارم 

اره تو که نداشتی کار کردن اولش سخته برات ولی بعدش یاد بگیری عاشقش میشی من مامانم اولش میگفت چیه سخته و فلان خرید ایفون الان میگه غیر ایفون گوشی بدرد نمیخوره واقعا 

اره مثلا برنامه های ایرانی داخلش وصل نمیشه مثل روبیکا ایتا … باید از گوگل وارد این برنامه ها بشی اگه میخوای 

من از ایفون ۷ تا الان که ۱۳ پرومکس دارم همه مدلیو داشتم  اول x داشتم فروختمش به داییم بعد Xmax ...

اینکه مثلا درصد باتری رو توی گوشی های دست دوم میزنن منظورشون چیه؟

یعنی زودتر باتری خالی میکنه یا...؟؟

من الان ۱۳ پرومکس دارم  اره تو که نداشتی کار کردن اولش سخته برات ولی بعدش یاد بگیری عاشقش میشی ...

میدونم باید تخت وب باشه ولی کلا برنامه های ایرانی نصب نمیشن؟ 

تعمیر کردنش گرونن؟

میدونم باید تخت وب باشه ولی کلا برنامه های ایرانی نصب نمیشن؟  تعمیر کردنش گرونن؟

نصب نمیشه 

خیلی گرون نیست صفحشو بخوای تعمیر کنی گرون در میاد 

ولی ایفونی ک تعمیر بشه یا بازش کنی خیلی از قیمتش میوفته

نصب نمیشه  خیلی گرون نیست صفحشو بخوای تعمیر کنی گرون در میاد  ولی ایفونی ک تعمیر بشه یا ...

با این تفاسیر ارزش خرید داره؟

دست دوم ها چطورن؟

بله چون ایفون ایکس دیگه نوش توی بازار نیست

اره نیست 

اره عزیزم میخوای ایفون دست دو بخرییی خیلیییی مواظب باش چون ب راحتی بهت میندازن و اینکه با دستگاه باتریم میبرم بالا میگن مثلا باتریش ۹۸ بالاعه یا لیبر یا سی اچ… پک اصلی نیست ایناحواست باشه سریالش باید با m شروع بشه بعد بهش بگو بزنه تو سایت ببین ک چیزیش عوض نشده باشه چون اگه عوض بشه ب تو سایت میزنه 

چون اگه عوض شده باشه نصف ۵ الی ۶ تومن از پولت میوفته با کسی که بلده برو بخر