2777
2789
عنوان

چه قلطی بکنم😭

361 بازدید | 28 پست

دوستان من با دوست پسرم سر اینکه دیر جواب میده دعوام شد و کات کردم و اونم قسم خورد دیگه پیام نمیده بهم

صبح خودم بهش پیام دادم ولی سین نزد حذفشون کردم

چیکار کنم خودش پیام بده😭😐💔

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هیچ غلطی

بهونه‌ش بوده

ولش کن بابا

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 عشق اول و آخرم استقلالم ⭐️💙👑💙⭐️ گناهه وگرنه میگفتم خدایی Esteghlalam زندگیم 💙💫 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند 💙🙃 میخواهم نامِ تو را تتو بزنم بر بدنم تا که باقی بماند نامِ تو در کفنم 💙🥲 ای پرچمت من را کفن استقلالم 💙 تاجِ کبیر ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄👑💫 CR7 🤍✌️ لر 👑

بیشتر ببینید
بیاد باز دیر جوابت میده اعصابت خورد میکنه مگه چقد تاب و توان اعصباب خوردی دا ی؟یبار ولش کن یه هفته ناراحت باش بعدش راحت میشی
نمونده از جوونیام نشونی پیر شدم پیر توای جوونی