2777
2789
عنوان

313,000 صلوات 💚♥️🌺

| مشاهده متن کامل بحث + 226 بازدید | 68 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنون عزیزم ❤️ 

قربونت 

خودت میگی صلوات هارو یا تاپیک میزنی همه کمک کنن؟

من بگم یا نه! هرجور دلت هست بگو ها ناراحت نشی منم میگم 

تاپیک رکورد سلامتی عضو گروه ۵ وزن اولیه ۶۶/۵۰۰ وزن فعلی۵۸/۷۰۰ وزن هدف ۵۷ من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏

ممنون قربونت برمممم 💓  ایشالله نی‌نی بیاااااد تو دلتتتتت واسش ی عاااالمه صلوات بفرستییییییی ❤ ...

ممنونم مهربونم😍🥰😘

تاپیک رکورد سلامتی عضو گروه ۵ وزن اولیه ۶۶/۵۰۰ وزن فعلی۵۸/۷۰۰ وزن هدف ۵۷ من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏

قربونت  خودت میگی صلوات هارو یا تاپیک میزنی همه کمک کنن؟ من بگم یا نه! هرجور دلت هست بگو ها ن ...

❤️ 

ن همه میگن ... قبلا خیلی تاپیک میزدم ... 

ن عشقم اگه خودت خسته نمیشی و میخوای کمک کن 🥺❤️ 

❤️  ن همه میگن ... قبلا خیلی تاپیک میزدم ...  ن عشقم اگه خودت خسته نمیشی و میخوای کمک کن ...

حتما عزیزم من از خدامه😍 

منم شریک بلشم توثوابش و ب لطف نفس بقیه دعای منم مستجاب بشه 🙏🙏🙏 

هرروز میگم🥰

حتما عزیزم من از خدامه😍  منم شریک بلشم توثوابش و ب لطف نفس بقیه دعای منم مستجاب بشه 🙏🙏🙏&nb ...

فداتشم 💖 

باشه قربونت برم هرجور راحتی 🥺💗 قبول باشههههه خدا حاجتتو زوددددد بده 🥺💖💖💖💖 

باشه عزیزم میخوای تگت کنم هرروز 🥺💖

سلام التماس دعا واسه پزشک شدنم و ایشالا حاجت رواشدن شما و همه دوستان

من  تا صلوات میشمارم

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃                     تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)                                                                                                                 

فداتشم 💖  باشه قربونت برم هرجور راحتی 🥺💗 قبول باشههههه خدا حاجتتو زوددددد بده 🥺💖💖💖💖&nb ...

فدات بشم عزیزم خیلی مهربونی😍😘

نه میام ،نمیدونم چرا ب دلم اومده تو ختمت هرروز باشم☺️

سلام التماس دعا واسه پزشک شدنم و ایشالا حاجت رواشدن شما و همه دوستان من  تا صلوات میشمارم

ایشالله عزیزممم هرجاجتی داری برآورده بشهههه 💖💖💖 

ممنونم ❤️ 

ببخشید من این جمله شمارو متوجه نشدم 

( من تا صلوات میشمارم ) 

ایشالله عزیزممم هرجاجتی داری برآورده بشهههه 💖💖💖  ممنونم ❤️  ببخشید من این جمله شما ...

ممنونم زنده باشید

۱۰ تا ببخشید تایپ نشد

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃                     تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)                                                                                                                 

فدات بشم عزیزم خیلی مهربونی😍😘 نه میام ،نمیدونم چرا ب دلم اومده تو ختمت هرروز باشم☺️

من که قربونت برممممم 🥺💖 

الهیییی عزیزم 🥺💖 بخاطر دل بزرگته 💖 ... ممنون ایشالله خدا حاجتتو بده 🥺❤️ 

هرجور راحتی نفسم ❤️