2777
2789
عنوان

313,000 صلوات 💚♥️🌺

| مشاهده متن کامل بحث + 226 بازدید | 68 پست
فداتشم 🥺💞  الهییییی عزیزم چشمممممممم 💖💖💖 ی نی‌نی شیطون و خوشگلللللل و ناناص خدا میده بهش ...

مرسی مهربونم خیلی لطف داری 😍🥰😘 

انشالله حاجت روا و عاقبت بخیر بشی 

انشالله آرامش و خوشبختی نصیب قلب مهربونت بشه😍🙏🙏

تاپیک رکورد سلامتی عضو گروه ۵ وزن اولیه ۶۶/۵۰۰ وزن فعلی۵۸/۷۰۰ وزن هدف ۵۷ من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ

تاپیک رکورد سلامتی عضو گروه ۵ وزن اولیه ۶۶/۵۰۰ وزن فعلی۵۸/۷۰۰ وزن هدف ۵۷ من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۵۰۰ صلوات سهم من 😍🙏

به نیت مامان شدنم💚

تاپیکت رو ذخیره کردم ،میام باز برمیدارم که منم تو ختم شریک‌باشم باهات😍😍

ساعت 3-4 صبح شاید برم ... 

ان شاءالله  ..لطفا حاجات منو توحرم بخون...برای شفای هما دعا کن وبرای سلامتی و عاقبت بخیر وطول عمرباعزت هما وبچه هاش دعا کن درسخون وباادب وموفق باشن و برای یاسمن که چشمش خوب بشه توکلاسش ودرسش خیلی موفق باشه وحرف مادرشو گوش کنه عفونت ریه اش هم خوب بشه...برای یه دانشجو که تودرس و دانشگاه بسیارموفق باشه توامتحاناتش نمرات بالا وعالی بگیره به سلامت برگرده خونه وتامقاطع بالا توهمین دانشگاهش درس بخونه وموفق باشه خداوند بهش طول عمر عطا کنه 

ان شاءالله  ..لطفا حاجات منو توحرم بخون...برای شفای هما دعا کن وبرای سلامتی و عاقبت بخیر وطول ع ...

چشم عزیزم رو جفت چشمام ❤️💖 

حتمااا اگه لایق باشم ... 

محتاجم ب دعاتون 💖 

انشاالله که هرچی از خدا میخواین بهتون بدههههه ❤️❤️❤️ 

مرسی مهربونم خیلی لطف داری 😍🥰😘  انشالله حاجت روا و عاقبت بخیر بشی  انشالله آرامش و خو ...

قربونت برم مننننن ایشالله که خیلییییی زود نی‌نی میاااااد انقد اذیتت میکنهههه شلوغ میکنههههه 🥺😂💔 

خدا مهربونه قربونت برم حتما زودددد مامانی میشی 💖💖💖💖💖💖💖💖💖 

ممنون قربونت برم ♥️

۵۰۰ صلوات سهم من 😍🙏 به نیت مامان شدنم💚 تاپیکت رو ذخیره کردم ،میام باز برمیدارم که منم تو ختم ...

قبول باشه عزیزم انشااااالله هر حاجتی داری برآورده بشهههههه 💖💖💖 

الهیییی عزیزم خیلی زود مامان میشییییییییی قربونت برم من 🥺❤️ 

ممنونم 💖❤️💖 

قربونت برم مننننن ایشالله که خیلییییی زود نی‌نی میاااااد انقد اذیتت میکنهههه شلوغ میکنههههه 🥺😂💔&n ...

ممنونم مهربونم😍😍😍 

الهی آمین🙏

قبول باشه عزیزم انشااااالله هر حاجتی داری برآورده بشهههههه 💖💖💖  الهیییی عزیزم خیلی زود ماما ...

فدای تو🤍