2777
2789
عنوان

بیش فعالی بچه

1028 بازدید | 12 پست

سلام..من دوتا بچه دارم پسرم ۴سالو نیم دخترم ۲ ساله ...دخترم خیلی اروم و ساکت ولی پسرم از دوسالگیش کلا عوض شده پیش مشاورم بردم گفتن بیش فعاله همسرمم نمیخواد بهش دارو بدیم مخالفت میکنه منم که دیگه ذله شدم دلمم براش میسوزه کلا تو فامیل ترد شده میشه کمکم کنین اگه تجربه دارین...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای نه دارو بخوره حدود ۱۸ سالگی ببعد حل میشه فقط یکم اثرش هست اگه دارو ندادی بیش فعال اخرش به جایی ...

شوهرم راضی نمیشه همش میگه عوارض داره خودم خیلی نگرانشم بخدا کارم شده گریه بیش از حد اذیتم میکنه 

چیکار میکنه میشه بگی 

داد میزنه..خواهرشو که کوچیکتره میزنه ..ارامش نداره..مدام تو خونه میدوه..مهمون بیاد یا بریم مهمونی این کاراش ده برابر میشه..لجبازه..خودمو شوهرم خیلیم رعایت میکنیم ولی تا یکی یه حرف زشت بزنه فورا یاد میگیره هزار بار بهمون میگه

داد میزنه..خواهرشو که کوچیکتره میزنه ..ارامش نداره..مدام تو خونه میدوه..مهمون بیاد یا بریم مهمونی ای ...

سلام عزیزم من الان دیدم سوال شمارو میشه بگین چکار کردین منم مشکلم مثل شماس دو تا پسر دارم هم سن بچه های شما واقعا بزرگه کلاسمون کرده دکتر خوب جایی میشناسین

سلام عزیزم من الان دیدم سوال شمارو میشه بگین چکار کردین منم مشکلم مثل شماس دو تا پسر دارم هم سن بچه ...

منکه بردم پیش روانشناس میگفت باید ببری روانپزشک کودک داروی رتالین بده بهش بعد دیگه اروم میشه ولی وقتی پرس جو کردیم میگن خیلی ضرر داره بعدها بیشفعالی جنسی میاره...فقط و فقط باید صبر داشته باشیم و بس منکه خودم افسردگی گرفتم‌از بس نشستم گریه کردم ازدستش...ما سنندج میشینیم شما کجایی