2777
2789
عنوان

کدوم نوع پسر | پارت ۲

87 بازدید | 3 پست

چند دقیقه پیش در همین مورد تاپیک زدم که متأسفانه بقیه از بحث خارج شدن فکر کنم نباید عکس میذاشتم😂 ولی خب اینجا بدون عکس می پرسم

کدوم تایپ پسر رو می پسندین از نظر ظاهری و رفتاری از بین پسرای نسل جدید و نسل قبلی و بع چه دلیل؟

مواظب حرفاتون باشید بعضی وقتا حرفاتون تا صبح یه نفرو بیدار نگه میداره چه از خوشحالی باشه چه از غم..!️

خودم نسل قبلی تر.... چون بیشتر مردانگی داشتن البته توهین نشه

مواظب حرفاتون باشید بعضی وقتا حرفاتون تا صبح یه نفرو بیدار نگه میداره چه از خوشحالی باشه چه از غم..!️

حالا عکس بذار شاید دوعوا نشه

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم. 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قطعا نسل قبل دهه ۵۰ و ۶۰

۷۰ به بعد همه چیز دنگیه و علاوه بر اون‌ توقعات جنسی ازت دارن هنوز هیچی نشده حتی تو قرار اول انتظار دارن بدون اینکه حتی یک قرون بخوان خرجت کنن یا حس خوب بهت بدن و کاری کنن کنارشون بهت خوش بگذره🤐

بتن مگر سیمانش کمه، درنتیجه ترد تر و شکننده تره، جاش کجاست؟‌ زیر فونداسیون. هرچی بتن بهتر و محکم تر میشه تو طبقات بالایی ازش استفاده میشه. من راجع به بتن حرف نمیزنم