2777
2789
عنوان

بی پولی

| مشاهده متن کامل بحث + 755 بازدید | 30 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میگه ماشین نو  دوست دارم ولی میدونست اگه بخره کار بابام راه میافته بابام خیلی ناراحته ازش

بابات توقع بيجا داره ادم نبايد از اينكه ديگران بهمون لطف نميكنن ناراحت بشه

ماشين هست ديگه بالاخره مشتري براش هست زمين نيست ك سخت باشه فروشش

اخه نمیتونه راحت ماشینشو بفروشه چون از کارخونه خریده وام داره رو ماشینه قسطاش هنوز هست چشمشم نمیمونه ...

منم میگم با آشنا معامله کردن خوب نیست. ممکنه تا سالها شوهرت از ماشین پدرت ایراد بگیره و عصبیت کنه. زندگیت جهنم میشه. همون بهتر از غریبه خربده

من خودم خرید و فروش با فامیل و به هیچ عنوان نمیپسندم. بخصوص فامیل همسر

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر -آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم - هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر - رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر - (مولانا)
یعنی چوب دوسر ... که میگن منم این وسط الانم غذا رو پختته گیر داده بریم اونور بخوریم بابامم داغون نشس ...

بگو من که نمیام ، خودت میخوای برو 

آرزو میکنم که ،خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️ با کسی باش که قلبت رو قبل از ،بدنت لمس می‌کنه 🗝🩶درازدحام دنیا ،اگر انسانی را یافتی که تو رو میفهمد ؛ رهایش نکن ! چقدر آنها که ما را نمی‌فهمند بی شمارند❌ درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود ❌
بابات توقع بيجا داره ادم نبايد از اينكه ديگران بهمون لطف نميكنن ناراحت بشه ماشين هست ديگه بالاخره م ...

عین عمو های منه ، از همه انتظار دارن ولی خودشون هیچ قدمی برای هیچکس برنمیدارن!! 

سال ۹۹ ثبت نام ایران خودرو بود ، من گواهینامه داشتم 

بابام اون زمان ماشینش خراب بود و اذیتش میکرد نمیتونست عوضش کنه 

عموم زنگ زد ، بیا به اسم تو ماشین بنویسم ، اسمت دراومد ، عوضش میبریمت مشهد !!!😐😐🙄😑  

دلش برای داداشش نسوخت که پول نداره ماشین عوض کنه 

یا کمکش کنه ماشین صفر بخره ! فقط به فکر خودش بود !! 

اونوقت بابام  با من قهر کرد که برای داداشش ثبت نام نکردم 😐😐😐

آرزو میکنم که ،خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️ با کسی باش که قلبت رو قبل از ،بدنت لمس می‌کنه 🗝🩶درازدحام دنیا ،اگر انسانی را یافتی که تو رو میفهمد ؛ رهایش نکن ! چقدر آنها که ما را نمی‌فهمند بی شمارند❌ درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود ❌
یعنی چوب دوسر ... که میگن منم این وسط الانم غذا رو پختته گیر داده بریم اونور بخوریم بابامم داغون نشس ...

هیچی..... پدرتون نباید توقع کنه..... وقتی شوهرتم مشکل مالی داشت رو پدرتون حساب نکنه ولی در کل پدر شما ماشین ثبت نامی و قسطی میخواد نقد بفروشه که سود کنه اونم از جیب دامادش منم جای شوهرت باشم میرم از غریبه میخرم چون این ماشین بعدا داستان‌ میشه برام 

هیچی..... پدرتون نباید توقع کنه..... وقتی شوهرتم مشکل مالی داشت رو پدرتون حساب نکنه ولی در کل پدر شم ...

میخواست قسطا شو خودش بده کل پول ماشین یک میلیارد بود با 750 میگفت شما بردارید به نفعتونه بقیه پولشم دوسال دیگه بدید