پسرای قبل چون پخته ترن البته من نمیدونم چرا کلا به سن بالا بیشتر گرایش دارم😂🤌
کسایی که ما دوستشون داریم هیچوقت ما رو ترک نمیکنن و همیشه میتونی اونارو تو قلبت پیدا کنی. صلوات برایروح کسی که نوشابه رو اختراع کرد:)))) عضو ستاد نه_ به_ تعلیق🥲// تاپیکای قبل اردیبهشت رو اصلا گردن نمیگیرممم
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
هیچکدوم من همیشه از خدا یکیو میخواستم سرراهم قرار بده که با ایمان و مذهبی باشه پخته و خوش اخلاق باشه همینطورم شد حتی از اونی که میخواستم بهتر...تیپش هم همیشه کت شلواری هست کلا از نظر اخلاق خیییییلی پختس
خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوههای صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقالمن گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖
تا اونجایی که خوندم خانوما چون احساس می کنن پسرای با سن بیشتر پخته ترن بیشتر اونا رو انتخاب میکنن
اوه پسندیدم
کسایی که ما دوستشون داریم هیچوقت ما رو ترک نمیکنن و همیشه میتونی اونارو تو قلبت پیدا کنی. صلوات برایروح کسی که نوشابه رو اختراع کرد:)))) عضو ستاد نه_ به_ تعلیق🥲// تاپیکای قبل اردیبهشت رو اصلا گردن نمیگیرممم