naaafise مدیر استارتر عضویت: 1396/12/25 تعداد پست: 9520 عنوان عمل بینی 62 بازدید | 7 پست من امروز روز سومیه و عمل کردم روز اول حس بویایی داشتم ولی حالا اصلا مزه ها رونمیفهمم ایناعادیع؟.تاکی ادامه داره این حس بویایی نداشتن روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت.... 1402/11/05 | 14:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
naaafise مدیر استارتر عضویت: 1396/12/25 تعداد پست: 9520 عزیزم چه مدلی عمل کردی؟؟ من بینیم مشکل نداش اصلا یه قوز کوچیک داشتم و نیم رخمو دس نداشتم روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
mona_bala عضویت: 1402/01/18 تعداد پست: 9955 من بینیم مشکل نداش اصلا یه قوز کوچیک داشتم و نیم رخمو دس نداشتم استخونی بود آره؟؟ طبیعی عمل کردی یا استخونی؟؟
naaafise مدیر استارتر عضویت: 1396/12/25 تعداد پست: 9520 استخونی بود آره؟؟ طبیعی عمل کردی یا استخونی؟؟ بله استخونی بودمن حس بویایی ندارم این عادیه ؟مزه هارو متوجه نمیشیم روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
mona_bala عضویت: 1402/01/18 تعداد پست: 9955 بله استخونی بود من حس بویایی ندارم این عادیه ؟ مزه هارو متوجه نمیشیم ماه دیگه میخوام عمل کنم. ولی تا اونجایی ک میدونم تا چن هفته عادیه این چیزا بعدش درس میشه
asaaaaaa عضویت: 1401/11/04 تعداد پست: 1161 بله استخونی بود من حس بویایی ندارم این عادیه ؟ مزه هارو متوجه نمیشیم اره عادیه ۱۰ روز دیگه درست میشی خدایا به امید خودت♡♡♡نه بنده های بیخودت
naaafise مدیر استارتر عضویت: 1396/12/25 تعداد پست: 9520 ماه دیگه میخوام عمل کنم. ولی تا اونجایی ک میدونم تا چن هفته عادیه این چیزا بعدش درس میشه انشالله اونی بشه کمیخای روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....