2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا من هر چی فکر میکنم ی ویژگی خوب یادم نمیاد بگم، ینی من اینقدر به درد نخورم

اعماد به نفست پایینه وگرنه هیچ مخلوق خدا به درد نخور نیست...تو پر ازصفت های خوبی فقط خودت نمیخوای ببینیشون

خواهم که به خلوتکده ای ازهمه دور...من باشمو...من باشمو...من باشمو...من....

خوش بین بودن 

من صداش میکنم ابد من...یعنی به من ختم میشه!یعنی به هم ختم میشیم؛)..هرچی که بشه ،حتی اگه روز ها باهم قهر باشیم و از هم دلخور ؛حتی که بدترین دعواهارو باهم داشته باشیم،حتی اگه از هم دلشکسته باشیم باز هم آخرش به هم ختم میشیم ابد من !! یعنی مهم نیست چی پیش بیاد و چی بشه من همیشه کنارتم♥️🌌       _شد کاربری چهارم.
از کجا فهمیدی؟ من اعتماد به نفسم صفره😔

کسی که اعتمادبه نفس نداره خودشو هیچ میبینه.خواهره منم همینجوریه هرچقدرم باهاش حرف میزنم درست نمیشه خیلی بده وتاثیرخیلی خیلی بدی روی زندگی وپیشرفت آدم داره‌.خواهره من که فعلانرفته ولی اگه تونستی حتماجلسات مشاوره برو 

کسی که اعتمادبه نفس نداره خودشو هیچ میبینه.خواهره منم همینجوریه هرچقدرم باهاش حرف میزنم درست نمیشه خ ...

الان قصد تعریف کردن ندارم ولی همه اطرافیان ازم تعریف میکنن ولی توی دلم میگم اینا نمیدونن فکر میکنن من خیلی خوب وموفقم هیچ وقت از خودم راضی نیستم

چقدر زود دیر شد، حیف💔
الان قصد تعریف کردن ندارم ولی همه اطرافیان ازم تعریف میکنن ولی توی دلم میگم اینا نمیدونن فکر میکنن م ...

همون موقع که میخوای خودت وتوی دلت تخریب کنی جلوشوبگیر به خودت بگو اگه خوب نبودم دیگران ازم تعریف نمیکردن سعی کن دائم باخودت بگی من عالیم من اعتمادبه نفسم بالاس من خیلی خوبم و...

منم دوران دبیرستان کم رو واعتماد نفسم پایین بود خیلی روخودم کارکردم که الان بهترشدم

اگ کمکی از دستم بر بیاد و یا اگ بخوام ب یکی کمکی یا راهنمایی کنم واقعا با جون و دل براش اینکارو انجام میدم و خیلی کامل تا جاییک بدونم و بتونم

گاهی میام اینجا، کاربری دست دوستمم هست🌱   •        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★