2789
عنوان

عروسیمه😍😍😍😍

439 بازدید | 11 پست

سلام دخترا خوبید😊

دیشب خواب دیدم با یه نفرکه خیلی وقته از خبری نیس و یه روزی براش میمردم عروسی کردم خیلی عجیب بود واسم چون خیلی وقته نه دیدمنش نه خوابش رو دیدم خیلی هم خوشحال بودم حتی می دونستم خوابه و دلم نمی خواست تموم شه و.... خلاصه زدم نت ببینم چی به چیه چون خواب ها تعبیر میشن گفت بده😒 بده؟

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

تیتر چیز دیگه میگه   متن چیز دیگه 🤐

خوب عروسیم بود توخواب😂

ببخشید گلم

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

دختر مجرد خواب ببینه حاملس و بچشم پسره تعبیرش چی میشه؟ 😐تو خواب داشتم میگفتم پسر نمیخوام من دختر می ...

والا نمی دونم صب کن بزنم نت😁

راحت باش عزیزم   ان شالله حاجت روا شی  رو واقعی  شه❤

اره ته ته دلم انگاری میخوام خوابم واقعی شه با اینکه قرار یه نفر دیگه بیاد خواستگاری 

😂😂😂😂فقط اون تیکش که تو خواب میگفتم پسر نمیخوام دختر میخوام😂😂😂😂😂

یا خدا😂😂

خوب عروسیم بود توخواب😂 ببخشید گلم

ماها معمولا میگیم اگه زن خواب ببینه برعکس تعبیر میشه

البته میدونم که اون خواب ظن ه ولی دیگه اینجوری جا افتاده واسمون

انشالا که خوابت خیره و با اونی که دوسش داری مزدوج میشی