سلام بچه ها میدونین خوابگاه ملکی یعنی چی؟؟؟هزینه اش با خوابگاه های دیگه چه فرقی داره؟منظوروم ازخوابگاه های دیگه خوابگاه دولتی رو میگم آزاد و خودگردان نه
من مستانه هستم در واقع عضو کوچکی هستم ... بنده درواقع تمام تجربیات و مدرکهارو ی جورایی دارم یا درحال خوندن درس هستم یا مدرکشو گرفتم ... دستیار روانشناس. دستیار وکیل. کمک پرستار و بهیار . طب سنتی. خیاطی ی مقداری. معاون و معلم مدرسه و مشاوره دانشگاه و روابط عمومی و غیر... اگر بتونم دوس دارم همینجوری مشاوره بدم و زیاد حوصله ندارم ک توضیح بدم چیکاره ام و هی تاپیک بزنم. تقریبا سنمم بالاست... یااااعلییییی مدد
من مستانه هستم در واقع عضو کوچکی هستم ... بنده درواقع تمام تجربیات و مدرکهارو ی جورایی دارم یا درحال خوندن درس هستم یا مدرکشو گرفتم ... دستیار روانشناس. دستیار وکیل. کمک پرستار و بهیار . طب سنتی. خیاطی ی مقداری. معاون و معلم مدرسه و مشاوره دانشگاه و روابط عمومی و غیر... اگر بتونم دوس دارم همینجوری مشاوره بدم و زیاد حوصله ندارم ک توضیح بدم چیکاره ام و هی تاپیک بزنم. تقریبا سنمم بالاست... یااااعلییییی مدد
خوابگاه ملکی همون خوابگاه دولتیه ک یا داخل دانشگاهاس یا نزدیکشونه و هزینش پایینه امکاناتشم خوبه بعصیاشون مجردیه بغضیاشون متاهلیه زیر نطر دانشگاس یکسری محدودیت خاصی داره. و چیز خاصی نیس... خودگردان هم بعضیاشون بازم زیر نطر دانشگاس. ولی نینه خصوصین کمی بیشتر هزینه داره و امکاناتش بد نیس. و اونایی ک خصوصی کامله محدودیت خاصی نداره فقط سر ی ساعتی درها بسته و باز میشه و پول زیادتری میگیرن امکاناتشونم زیاد نیس همییین