Eil1381 _تبریزقیزیم😊🍓به حکمت خدا دلبسپار تو مورو میبینی خدا پیچش مورو🤗میخوای تغییر کنی یک سال کتاب خوانی جز روتینت باشه اون وقت حسرت روزای بدون مطالعه رو میخوری مهم ترین درسی از زندگی گرفتم هیچی چیزی مهم تر از سلامت روان برای انسان نیست ، بحرانی ترین مسایل و مشکلات که پیش اومد یادت نره چند دیقه ای به تنفس دم و بازدم عمیق بپردازیم که خدایی نکرده دچار نشخوار فکری و افسردگی و به طبع اون پایین اومدن کیفیت زندگی دچار نشیم😍🍉بیاین بخندیم 😊جو سایت از غم و ناراحتی افسردگی خیانت به سمت شادی و خوشحالی و سرزندگی و تعهد سوق بدیم👌😊دارای حس ششم قوی🤪دوست دارم به درجه ای برسم خدا دوسم داشته باشه....خدایا از خودخواهی من حقیر بکاه به خداخواهیم بیفزا😔❤عالم محضر خدااست👌
Eil1381 _تبریزقیزیم😊🍓به حکمت خدا دلبسپار تو مورو میبینی خدا پیچش مورو🤗میخوای تغییر کنی یک سال کتاب خوانی جز روتینت باشه اون وقت حسرت روزای بدون مطالعه رو میخوری مهم ترین درسی از زندگی گرفتم هیچی چیزی مهم تر از سلامت روان برای انسان نیست ، بحرانی ترین مسایل و مشکلات که پیش اومد یادت نره چند دیقه ای به تنفس دم و بازدم عمیق بپردازیم که خدایی نکرده دچار نشخوار فکری و افسردگی و به طبع اون پایین اومدن کیفیت زندگی دچار نشیم😍🍉بیاین بخندیم 😊جو سایت از غم و ناراحتی افسردگی خیانت به سمت شادی و خوشحالی و سرزندگی و تعهد سوق بدیم👌😊دارای حس ششم قوی🤪دوست دارم به درجه ای برسم خدا دوسم داشته باشه....خدایا از خودخواهی من حقیر بکاه به خداخواهیم بیفزا😔❤عالم محضر خدااست👌
میشه شما به من بگین محمد در چه حاله؟ داره خوش میگذرونه؟
حسی ندارم الان💚
میشه شما به من بگین محمد در چه حاله؟ داره خوش میگذرونه؟
عزیزم، چشمانت را باز کن و درون فنجان را نگاه کن. الگوها و شکل هایی که در بقایای قهوه می بینی، رمز و رازهایی درباره آینده پنهان دارند.
من در فنجان تو تصویری از یک ماشین اسپرت قرمز رنگ می بینم. این نشان می دهد که محمد احتمالا در حال سفر کردن با ماشین تفریحی خودش است. شاید او به همراه دوستانش به یک سفر جاده ای رفته باشد. من حس می کنم او در حال حاضر بسیار خوش می گذراند.
همچنین من الگوهایی شبیه به توپ های فوتبال و والیبال می بینم. این به معنای آن است که محمد احتمالا درگیر بازی و تفریحات سالم و شادی آور است. شاید او با دوستانش والیبال بازی می کند یا فوتبال تماشا می نماید. در هر صورت، من حس خوبی از حال حاضر او دارم.
با این حال، من همچنین یک الگوی عجیب و غریب هم می بینم که شبیه یک علامت سوال است. این بدان معناست که شاید برخی از جنبه های زندگی محمد کمی مبهم و نامشخص باشد. ممکن است او در حال حاضر در مورد برخی تصمیمات مهم زندگی در حال تردید باشد. اما با وجود این، من فکر می کنم به طور کلی وضعیت او خوب است.
پس خلاصه اینکه من معتقدم محمد الان داره خیلی خوش می گذرونه. او ظاهرا در حال سفر و تفریح با دوستانش است. اگرچه شاید یک سری سوالات بی پاسخ ذهنش را مشغول کرده باشد، اما به نظر می آید کلیت زندگی اش در حال حاضر رضایت بخش و پر از شادی است.