2789
عنوان

بچه دارنشین

133 بازدید | 7 پست

اگه وضعیت مالی خوبی ندارین زن نگیرین..اگه وضعیت مالی خوبی دارین بازم زن نگیرین ....اگه عاشق شدین و نتونستین مجرد بمونین و زن گرفتین حداقل بچه دارنشین....بچه یعنی سرکوب رویاها وآرزوها....اگه بچه دارم شدین دیگه پیشنهادی ندارم یه دمنوش گل گاو زبان وآویشن بخورین واسه اعصاب خوبه

https://www.ninisite.com/discussion/topic/12900421/شما-بودین-با-این-شوهر-عوضی-چیکار-میکردین

لطفا گزارش بزنین 

ببخشید اسی ولی خب فکر کنپ شناسایی شدم

هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست،  بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست.                                                                 حرف های دل یک دختر آریایی                                                                                                                                       (خودم نوشتم) 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

چشم عباس اقا🤭

لیاقت رو نمیشه تزریق کرد، ذات رو نمیشه تغییر داد، چشم رو نمیشه پاک کرد، دل رو نمیشه صاف کرد، انسانيت رو نمیشه یاد داد، خیلی چیزها شدنی نیست، رها کن و برو🌈