2777
2789
عنوان

چگونه شوهر کنیم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 20 پست
رو استانداردای شخصی خودت وایسا ولی اگر برا ترس از قضاوت و حرف دیگرانه نه برا خودت زندگی کن 

دوساله واسادم من خیلی گرم مزاجم بشدت از نظر عاطفی و جنسی اذیت میشم ولی بازم تن ب اینکارا نمیدم اخرشم هیشکی نمیاد منو بگیره 😐 اینقدر خودتو بکیری بعد میرن ی خراب رو میگیرن میگن گذشتت مهم نیس بران عاسیسم

سن کم ازدواج کردم طلاق گرفتم الان هرکی میفهمه مطلقم میاد بکنتم :////// بابا منم احساس دارم

تقصیر خودته! 

چرا باید از اول به هرکس و ناکسی بگی جدا شدی؟! 

تو مرحله اخر اگر ب تفاهم رسیدید اونموقع بگو 

لطفا امضامو بخون:لطفا کاربرای زیر ۲۰ سال منو ریپلای نکنید/کاربرای متعصب،بددهن و بی فرهنگ هرگز منو ریپلای نکنید. در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب باید بدونه بعد بگم درست نیست ک این یچیز مهمه خیلی مهمه  

تووقتی همون روز اول به کسی اینو میگی بقیه شعورشون انقدری نمیرسه ک بفهمن صرفا جهت اطلاع میگی، فکر میکنن یعنی داری میگی ک من راحتم و مانعی جلوم نیست برای ارتباط راحتتر... 

بعدشم وقتی کسی خودش و اخلاقش و شعورش هنوزمورد تایید نیست چرا ی مسئله خصوصی رو از همون اول باید بگی؟ 

مگه هرکسی لایق اینه ک ریزوبم زندگی ادمو بدونه؟ 

اگر اومده بودن خاستگاریِ رسمی باگل و شیرینی، اره بگو 

ن اینکه با هرکسی اشنا میشی تو بوق و کرنا میکنی من جداشدم ایهاالناس...

اونام میگن اوناییکه مجردن راحتن، توکه دیگه هیچی! 

(هرچند این تفکر احمقانه است ونشون از شعور پایینشون داره، ولی اغلب جامعه افراد کم فهم و شعوری هستن ک بیشتر فکر جفت گیرین ن ارتباط صحیح...) 

لطفا امضامو بخون:لطفا کاربرای زیر ۲۰ سال منو ریپلای نکنید/کاربرای متعصب،بددهن و بی فرهنگ هرگز منو ریپلای نکنید. در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

دوساله واسادم من خیلی گرم مزاجم بشدت از نظر عاطفی و جنسی اذیت میشم ولی بازم تن ب اینکارا نمیدم اخرشم ...

عزیزم هرکس دیدگاهش متفاوته اگر استاندار خودته که خب خودت میگی میخوای وایسی و قطعا رابطه ای هست که اینو منطقی بپذیره اگر هم از ترس قضاوت و ایناس که بنظرم هرجوری خودت میدونی زندگی کن که بعدا پشیمون نشی