2777
2789
عنوان

چگونه شوهر کنیم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 20 پست
رو استانداردای شخصی خودت وایسا ولی اگر برا ترس از قضاوت و حرف دیگرانه نه برا خودت زندگی کن 

دوساله واسادم من خیلی گرم مزاجم بشدت از نظر عاطفی و جنسی اذیت میشم ولی بازم تن ب اینکارا نمیدم اخرشم هیشکی نمیاد منو بگیره 😐 اینقدر خودتو بکیری بعد میرن ی خراب رو میگیرن میگن گذشتت مهم نیس بران عاسیسم

سن کم ازدواج کردم طلاق گرفتم الان هرکی میفهمه مطلقم میاد بکنتم :////// بابا منم احساس دارم

تقصیر خودته! 

چرا باید از اول به هرکس و ناکسی بگی جدا شدی؟! 

تو مرحله اخر اگر ب تفاهم رسیدید اونموقع بگو 

لطفا امضامو بخون:لطفا کاربرای زیر ۲۰ سال منو ریپلای نکنید/کاربرای متعصب،بددهن و بی فرهنگ هرگز منو ریپلای نکنید. در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب باید بدونه بعد بگم درست نیست ک این یچیز مهمه خیلی مهمه  

تووقتی همون روز اول به کسی اینو میگی بقیه شعورشون انقدری نمیرسه ک بفهمن صرفا جهت اطلاع میگی، فکر میکنن یعنی داری میگی ک من راحتم و مانعی جلوم نیست برای ارتباط راحتتر... 

بعدشم وقتی کسی خودش و اخلاقش و شعورش هنوزمورد تایید نیست چرا ی مسئله خصوصی رو از همون اول باید بگی؟ 

مگه هرکسی لایق اینه ک ریزوبم زندگی ادمو بدونه؟ 

اگر اومده بودن خاستگاریِ رسمی باگل و شیرینی، اره بگو 

ن اینکه با هرکسی اشنا میشی تو بوق و کرنا میکنی من جداشدم ایهاالناس...

اونام میگن اوناییکه مجردن راحتن، توکه دیگه هیچی! 

(هرچند این تفکر احمقانه است ونشون از شعور پایینشون داره، ولی اغلب جامعه افراد کم فهم و شعوری هستن ک بیشتر فکر جفت گیرین ن ارتباط صحیح...) 

لطفا امضامو بخون:لطفا کاربرای زیر ۲۰ سال منو ریپلای نکنید/کاربرای متعصب،بددهن و بی فرهنگ هرگز منو ریپلای نکنید. در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

دوساله واسادم من خیلی گرم مزاجم بشدت از نظر عاطفی و جنسی اذیت میشم ولی بازم تن ب اینکارا نمیدم اخرشم ...

عزیزم هرکس دیدگاهش متفاوته اگر استاندار خودته که خب خودت میگی میخوای وایسی و قطعا رابطه ای هست که اینو منطقی بپذیره اگر هم از ترس قضاوت و ایناس که بنظرم هرجوری خودت میدونی زندگی کن که بعدا پشیمون نشی