2777
2789
عنوان

چرا اینجوریه😐

300 بازدید | 28 پست

دوستم وقتی پول قرض میگیره ازم اولاش میگه پولتو میدم فلان، بعدش دیگه کلاااا میزنه به بی‌خیالی 😐 واقعا یادش میره یا از قصد نمیده؟! انقد ازم پول گرفته و پس نداده که خودمم مبلغش از دستم در رفته😐💔

چطور مستقیم بهش بگم آخه این چه اخلاقیه

از بس پول قرض دادی و نگرفتی پرووو شده خیلی راحت مستقیم چکشی بگو پولایی که بهت قرض دادم وپس بده الان خودم پول لازمم

نمونده از جوونیام نشونی پیر شدم پیر توای جوونی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از بس پول قرض دادی و نگرفتی پرووو شده خیلی راحت نیتقیم چکشی بگو پولایی که بهت قرض دادم وپس بده الان ...

می‌دونی چطوره اخلاقش؟ مثلاً اون روز مارو دعوت کرده خونشون بعد پیام داده طعم قلیون بگیر پس میدمت یا رفتیم بیرون یه قهوه بخوریم پول نداشته من دادم و خیلی چیزای دیگه مثل این موارد..

از این به بعد منم مثل خودش میشم میرم کافه میگم پول همرام نیس😏

بهش بگو پولمو نیاز دارم اگه میشه سرفرصت حتما واسم واریز کن  از گفتن چیزی که حقته هیچوقت خجالت ...

امروز اومد لباسمو قرص گرفت گفت حقوقم رو گرفتم برات فلانقدر میزنم و این در حالیه من بیشتر از اون مبلغی که گفت بهش پول دادم چطور بهش بگم اینو؟😑

امروز اومد لباسمو قرص گرفت گفت حقوقم رو گرفتم برات فلانقدر میزنم و این در حالیه من بیشتر از اون مبلغ ...

واااا خیلی رو دادی داره سواستفاده میکنه 

میگفتی ببخشید عزیزم من رو وسایل شخصیم حساسم مخصوصا لباسام 

خیلی محترمانه بگو بیشتر از این مبالغ نیاز دارم 

درد رقص رقصان در من می گِرید.
با پول ندادن بهش عزیزم یبار ندی و بگی هروقت قرضاتو دادی ازم قرض بخواه و دیگه هم نده

آخه مجبورم می‌کنه چطور ندم

مثلاً میریم کافه میگه وای کارت همرام نیس یا دعوت کرده خونشون میگه بیا بریم خرید و کارتش نمیاره، منم از این به بعد کارتم همرام نیس😏

واااا خیلی رو دادی داره سواستفاده میکنه  میگفتی ببخشید عزیزم من رو وسایل شخصیم حساسم مخصوصا لب ...

واااای هزار بار سر این لباس پیچوندمش چون می‌دونم دیگه عادت می‌کنه و منم خیلی بدم میاد لباسمو بدم به کسی 

فردا بهش پیام میدم که آره لباسم رو بیار و از این به بعد بیرون که میریم پول نمیبرم تا اون خرج کنه حسابم باهاش صاف شه

تنها راه همینه واقعا

آخه مجبورم می‌کنه چطور ندم مثلاً میریم کافه میگه وای کارت همرام نیس یا دعوت کرده خونشون میگه بیا بر ...

این دفعه خواستین برین باهم خرید قبلش بهش تاکید کن بگو فلانی باز یادت نره کارتتو برداری من پول همرام نیست 😏

چجوریه هنوز با این آدم دوستی؟ 

فقط 7 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرچه در جستجوی آنی، آنی 💚

این دفعه خواستین برین باهم خرید قبلش بهش تاکید کن بگو فلانی باز یادت نره کارتتو برداری من پول همرام ...

وای اینو گفتی یاد یچیزی افتادم

یبار منو دعوت کرد خونشون خیر سرش، زنگ آیفون رو که زدم گفت وایسا آماده شم بیام پایین بریم خرید منم سریع فهمیدم قصدشو رفتیم فروشگاه برای ناهار خرید کرد و وقتی اومدیم پول بدیم گفت کارت نیاوردی گفتم نه، بعد گفت وای موجودیم نمی‌رسه فکر کنم و نصفش رو کارت کشید، نصفش پول نقد

بعد که رفتم خونه گفتم نصفش رو برات واریز کنم؟ گفت آره 

انگار ن انگار مهمونش بودم منم براش زدم کاش نمیزدم

یا مثلاً چندروز پیش گفت بیاین خونمون با یکی دیگه از دوستام و پیام داد که طعم قلیون بگیر سر رات پولش رو میدم حال اون که شد ۵۰ تومن هیچی اما همینطوری زیاد میشه دیگه

واقعا دیگه نمیدونم چیکارش کنم یکبار باهاش قطع ارتباط کردم بعد چندماه با گل و شیرینی اومد خونمون آشتی کنون😒

وای تو دیگ کی هستی انگار خوشت میاد ازت سواستفاده کنن

احساس سادگی زیاااد میکنم 

امروز گفت فلان قدر برات میزنم و این مبلغ کمتر از اونی بود که قرض دادم بهش، وقتی اونو داد بهش بگم اینو؟؟