یه جایی نوشته روزی ۱۰۵ مرتبه ذکر الرحمن بگید حالا موندم که بگم الرحمن الرحمن یا رحمن یارحمن...یا اینکه بگم یا الرحمن یالرحمن ...اگه کسی بلده راهنماییم کنه ممنون میشم
واقها فکر کردید انقدر خفن و قشنگید که ما عکستونو از پروف کپی کنیم؟؟؟؟؟ پروف خودمم کپی نکن چیه دیگه؟؟؟ یعنی انقدر خودتو زیبا و هالیوودی فرض کردی ک ما کپی کنیم بذاریم پروفایل خودمون؟؟؟؟؟جل الخالق😶😶😶دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲.......
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یکی تو همین سایت گفته برا رزق وروزی خیلی چیزاخوب بوده ۱۰۵بار صبح ۱۰۱شب
ان شاالله حاجت روا شی
ب نظرم الرحمن درسته چون رحمن اسمه الرحمن صفت و درستش اینه ذکر صفت خدا گفته بشه نه اسمش
البته فکر میکنما مطمئن نیستم ولی اگ گفته بگو الرحمن ینی همون دیگه
واقها فکر کردید انقدر خفن و قشنگید که ما عکستونو از پروف کپی کنیم؟؟؟؟؟ پروف خودمم کپی نکن چیه دیگه؟؟؟ یعنی انقدر خودتو زیبا و هالیوودی فرض کردی ک ما کپی کنیم بذاریم پروفایل خودمون؟؟؟؟؟جل الخالق😶😶😶دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲.......