2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

[QUOTE=325873800]نمیدونم چن سالته من ۳۲سال تنها بودم سعی کن هدفای کاری و درسی داشته باشی چاره ای نیس شاید ماها جفتی

منم 32 سالمه واقعا هر کاری میکنم بازم افسرده ام 

[QUOTE=325873800]نمیدونم چن سالته من ۳۲سال تنها بودم سعی کن هدفای کاری و درسی داشته باشی چاره ای نیس ...

الهی بگردم فک کردم بیس سالته

شاغلی؟

اگه درامد داری برو کلاس ب خودت برس خیلی تاثیر داره 

منم گاهی از درون یخ میزنم ولی چاره چیه 🙂

کسی نیست که عاشقش بشم، هیچ آشنایی ندارم با کسی 

من از شما کوچیکترم و در جایگاهی نیستم چیزی بگم ولی طبق تجربه ام  سعی کن بُعد عشق و علاقه به زندگیت رو فرد قرار ندی ...

کلا افراد تو زندگی ما اونقدر ثابت و مهم نیستن که بخوای انگیزه ی زندگیت رو این قرار بدی ...

بگرد دنبال شغل و حیطه های مورد علاقه ات و تو اون مسیر کار کن ،انگیزه و عشق تو زندگیت موج میزنه حتی کسی نباشه ...انگیزه حتی میتونه از یه فیلم یا موزیک هم شروع بشه ...

You're all the things I've got to remember

من از شما کوچیکترم و در جایگاهی نیستم چیزی بگم ولی طبق تجربه ام  سعی کن بُعد عشق و علاقه به زند ...

میدونم چی میگی، ولی من دارم کمبود محبت رنج میبرم 

میدونم چی میگی، ولی من دارم کمبود محبت رنج میبرم  

میدونم ...

متوجه ام ...

ولی خوب دیدم نوشتی شاغل نیستی ،شروع کن ...اونا هم به دنبالش میان ...مطمئن باش ...گاهی باید یه سری خلا ها رو با چیزای دیگه پر کنی موقتا چون مجبوری...

You're all the things I've got to remember

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز