2777
2789
عنوان

برادرم قراره جراحی بشه

182 بازدید | 12 پست

خیلی میترسم تنها برادرمه تنها تکیه گاه مادر پیرم هست لطفا دعا کنید سلامت بمونه بجز اون هیچ مردی نداریم تو زندگی مون لطفا یه حمد برای اینکه از عمل سالم بیاد بیرون بخونید و دل یه خواهر مادر و شاد کنید مادرم خیلی میترسه نمیدونم چیکار کنم، هر کی دعا کرد لایک کنه که برای حل شدن گره زندگیش صلوات بفرستم🙏

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

موقع عمل تو بیمارستان ۵ تا آیه الکرسی بهش بخونید،روزی هم که میره بیمارستان دعای سلامت برگشتن به خانه تو کلیات مفاتیح هست بخونه، نگران نباش عمل چیه

ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸
موقع عمل تو بیمارستان ۵ تا آیه الکرسی بهش بخونید،روزی هم که میره بیمارستان دعای سلامت برگشتن به خانه ...

ممنون عزیزم خدا انشالله عزیزانت رو سلامت نگهداره پیدا میکنم میخونم 

عمل کیسه صفرا

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻

موقع عمل تو بیمارستان ۵ تا آیه الکرسی بهش بخونید،روزی هم که میره بیمارستان دعای سلامت برگشتن به خانه ...

عزیزم تو نت چند بار زدم دعای سلامت برگشتن به خونه نیست از مفاتیح‌الجنان میدونید کدوم شوره رو باید بگردم؟ 

ای بابا منم کیسه صفرام پری روز عمل کردم خیلی اذیتم خیلی ولی نترس کشنده ک نیست

انشالله برادر منم بسلامت برگرده 

انشالله همیشه حالتون خوب و سلامت باشید

ان شالله ک عالی برمیگرده شاید من خودم بددرد بودم ک انقدر درد کشیدم

ممنون عزیزم اره شنیدم که بعدش خیلی درد داره حالا دردش اشکال نداره فقط بسلامت برگرده درد بعد یه مدت خوب میشه مهم فقط سلامتیشه

ممنون عزیزم اره شنیدم که بعدش خیلی درد داره حالا دردش اشکال نداره فقط بسلامت برگرده درد بعد یه مدت خ ...

ن بابا خطرناک نیست اتفاقا سنگ صفرا خطر ناکه و عفونتش دکتر دقیق چی بهش گفت من خودم خیلی تحقیق کردم بعد عمل کردم

ن بابا خطرناک نیست اتفاقا سنگ صفرا خطر ناکه و عفونتش دکتر دقیق چی بهش گفت من خودم خیلی تحقیق کردم بع ...

گفته حتما باید جراحی بشه سنگ بزرگ شده سه ساله همه ش تو دکتر و بیمارستان سرم میزنه مادرم نمیذاشت عمل کنه چون استرس و فشار خون داره میترسه اما دیگه دکتر گفت اورژانسیه