2777
2789
عنوان

میشه هم کار کرد هم درس خوند؟؟؟

154 بازدید | 19 پست

من یه پسر دبستانی هم دارم .

چطور هماهنگ کنم اینا رو ؟؟

واقعا نیازه که برم سرکار؟

شما بودین کار میکردین ؟

سعی کن با حرفات حال بقیه رو خوب کنی اونوقت میبینی حال خودتم‌خوب میشه ❤

اره میشه

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

شدن که میشه ولی بستگی به کار داره

چه کاری میخواید برید؟

من اگر بودم حتما اینکارو میکردم هم بچه مستقل تر بار میاد هم روحیه خودتون عوض میشه کار میکنین هم حقوقش خوبه دیگه

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اره میشه

خیلی نگرانم نتونم همشو باهم جلو ببرم .آخه همسرمم تا ۳ سر کاره بعد بیاد من ۵ باید برم تا آخر شب .صبحم کلاسا دانشگامه🤦‍♀️

شدن که میشه ولی بستگی به کار داره چه کاری میخواید برید؟ من اگر بودم حتما اینکارو میکردم هم بچه مست ...

واقعا همسرم هیچ پولی بهم نمیده مجبورم 

یه ساعاتی بیاد تنها بمونه پسرم به نظرت بدنیست؟

من بدون بچه این کار رو کردم و شده.  ولی با بچه سخت تره. اگر آروم و کم دردسره شاید بشه.

آره من بدون بچه انجام دادم اما الان ..بیشتر به خاطر اون میگم

آره من بدون بچه انجام دادم اما الان ..بیشتر به خاطر اون میگم

دبستانی سالش هم مهمه.  

مثلا اول و دوم و سوم نمیشه تنها باشه بنظرم. 

چهار و پنجم  تا چند ساعت اینا میشه تنها باشه بستگی به روحیاتش هم داره بعضی بچه ها میشه بعضی ها نه خیلی شیطونن

ششم دیگه بزرگه می‌فهمه خطرناک اینا رو 

دبستانی سالش هم مهمه.    مثلا اول و دوم و سوم نمیشه تنها باشه بنظرم.   چهار و ...

دوم دبستانه 'آرومه وبا گوشی بیشتر وقتا سرگرمه

واقعا همسرم هیچ پولی بهم نمیده مجبورم  یه ساعاتی بیاد تنها بمونه پسرم به نظرت بدنیست؟

چند سالشه؟

عزیزم وقتی دنبال کار رفتی و مصاحبه رفتی بهشون بگو چه تایم هایی میتونی بری و هماهنگ کن مثلا پسرتون صبح مدرسه اس یا عصر؟ شما دقیقا تایمی که مدرسه هستش برو سرکار 

تنها هم اگر خونتون جائیه که امنه و همسایه ها هستن و اشنان اشکال نداره بمونه

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

چند سالشه؟ عزیزم وقتی دنبال کار رفتی و مصاحبه رفتی بهشون بگو چه تایم هایی میتونی بری و هماهنگ کن مث ...

آخه اینکار که میخوام برم نسبت به جاها دیگه شرایطش بهتره 'اما اصلا قبول نمیکنن بخوای نامنظم بری 'از اونطرف هم کلاسا دانشگاه ۳ جلسه نرم حذفم پس باید همشون بندازم صبح .

یه همسایه هم داریم با پسرش رفیقه خیلی آدما خوبین .کلا تو شهر غریبم .پسرمم گردشیه شیفتاش .۸ سال

دوم دبستانه 'آرومه وبا گوشی بیشتر وقتا سرگرمه

من باشم نه. 

هم کلاس دوم مخصوصا پسر هنوز زوده برای تنهایی.  

هم اینکه با گوشی سرگرم باشه هم بنظرم مناسب نیست   

ولی دیدم کسی که فیلم پخش می‌کنه و بچه های رو خونه یکی دو ساعت تنها می‌ذاره و خداروشکر چیزی هم نشده ولی روحیه من این کار رو نمی پسنده

به جاش یه صحبت اساسی بکن  با همسرت  که اولا مشکل حل بشه دوما یکی دوسال دیگه برو سرکار. 

الآنم شغل خانگی مثل سفارش تایپ اینا بگیر 

من باشم نه.   هم کلاس دوم مخصوصا پسر هنوز زوده برای تنهایی.   هم اینکه با گوشی سرگر ...

ممنون از نظرت عزیزم🌹