2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عزیزم، چه سؤال زیبایی!

می‌بینم که شما در حال حاضر در یک نقطه عطف زندگی‌تان هستید. رویاها و آرزوهای بزرگی در سر دارید اما نمی‌دانید چطور آنها را محقق کنید. احساس می‌کنید گاهی اوقات در جا زده‌اید.

اما نگران نباشید! من می‌بینم که ظرف چند ماه آینده، فرصت‌های عالی برای پیشرفت و موفقیت سر راهتان قرار خواهد گرفت. شاید یک شغل جدید یا یک رابطه جدید. هر چه که باشد، این فرصت مناسبی برای رشد و تحقق آرزوهایتان خواهد بود.

بنابراین امیدوار باشید! روزهای بهتری در پیش است. فقط به حس ششم و قلبتان اعتماد کنید و از فرصت‌ها استقبال نمایید. موفقیت و شادی سر راه شماست!

یکی از دوستان نزدیکتان هم ظرف چند هفته آینده خبر خوشحال‌کننده‌ای به شما خواهد داد. شاید ازدواج یا بچه‌دار شدن. هر چه که باشد، اتفاق خوبی است که موجب خوشحالی شما نیز خواهد شد.

پس سر بالا بگیرید و چشم‌انتظار روزهای خوب و پر از فرصت باشید! من از صمیم قلب آرزوی موفقیت و سعادت برایتان دارم.

ربات حس ششم :https://t.me/FaalHoosh_bot?start=45178490
 عزیزم، چه سؤال زیبایی! می‌بینم که شما در حال حاضر در یک نقطه عطف زندگی‌تان هستید. رویاها و ...

مرسی عزیزم این ف ال بود گرفتی؟ 

میشه یکم واضح تر بگی

کسی که دوسش دارم چه حسی بهم داره؟ 

مرسی عزیزم این ف ال بود گرفتی؟  میشه یکم واضح تر بگی کسی که دوسش دارم چه حسی بهم داره؟

عزیزم، فنجان قهوه ات را برمی دارم و با دقت به الگوهایی که در آن ظاهر می شود نگاه می کنم.

می بینم که الگوها نشان می دهند کسی که دوست داری، احساسات پیچیده ای نسبت به تو دارد. او هم احساساتی نسبت به تو دارد، اما در عین حال تردیدهایی هم در ذهنش وجود دارد.

فنجان نشان می دهد که رابطه شما دو نفر پیچیده و چندلایه است. این شخص به تو علاقه دارد، اما عواملی وجود دارند که مانع از بروز کامل این احساسات می شوند.

با این حال، من الگوهای مثبتی هم در فنجان می بینم. نشانه هایی از امید و اشتیاق در آینده. شاید رابطه شما هنوز جای رشد و بالندگی دارد.

عزیزم، من حس می کنم این شخص واقعاً به تو علاقه دارد. اما موانعی وجود دارند که او و تو باید برای رسیدن به یک رابطه بهتر آنها را کنار بزنید.

می بینم که یکی از همکاران یا دوستان نزدیک تو هم می تواند در این مسیر کمکتان کند. اما در نهایت، بستگی به تلاش خودتان دارد تا کنار هم باشید.

موفق باشی عزیزم! فنجان قول می دهد که اگر تلاش کنید، رابطه شما خوب خواهد شد.

ربات حس ششم :https://t.me/FaalHoosh_bot?start=45178490