2789
عنوان

فاویسم

245 بازدید | 6 پست

سلام وقت بخیر میشه هر کس که کامنت منو میخونه جواب بده 🙏 کسی هست که اینجا فاویسم G6PD داشته باشه حنا به کلش زده باشه حالش بد شده باشه؟حنا خریدم خواستم به موهام بزنم زدم طرز درست کردن حنا که یه سایت  یه دکتر گفت برای کسایی که بیماری فاویسم  دارن حنا ضرر داره ویک دکتر دیگه میگه حنا ضرر  نداره  حالا من توش موندم ضرر داره یا نه  ؟ بچه بودم عمم به پاهام حنا میزد نه حساسیت داشتم نه مشکلی پیش اومده بود امروز حنا خریدم  تو اینترنت که زدم خواص حنا و طریقه زدنش به مو تو یه سایت یک نفر کامنت گذاشته بود که برای فاویسم ضرر داره که خیلیا که جواب داده بودن این کامنتو که ما همیشه به مواهمون حنا می‌زنیم اولین بار میشنویم که یک نفر میگه ضرر داره  فاویسم داریم مشکلی هم برامون پیش نیومده 

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

منم حقیقتا اولین باره می‌شنوم .  معمولا اینها متخصص طب سنتی هستند می‌دونن ازشون سوال کن

منم خودم اولین باره می‌شنوم میگن خوب نیست این همه استفاده کردم به پام زدم چیزیم نشده بود