2777
2789
عنوان

فرش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 6595 بازدید | 47 پست

سلام عزیزم اون شماره بود واسه دعای حرز بهم میدی بخرم دعاشو؟؟ خواهش میکنم خوب بود برات؟؟

🌻دعا میکنی خونه دارشم😔؟خسته شدم خیلی خوشبختیم به خونه دارشدنمه که راحت شم با آسوده بخوابم🥺💔دعا کن خواهرم .بگو صلوات بفرستم واست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام و درود 

فرش های اصیل بسیار بسیار زیبا و خوش رنگ هستن ،کارهای طلاکوب و مدرن و وینتیج هم بسیار زیبا هستن ،بنده به عنوان مدیر فروش شرکت فرش نفیس عرض میکنم خدمتتون که تنها فرشی که از مد نمیوفته نقشه های افشان با رنگ زمینه فیلی ،کرم و لاکی هستش .

از فرش و طرحی استفاده کنید که برای ست کردنش با مبلمان و پرده هزینه ی زیادی رودستتون نذاره 🖐️😆😀

سلام دوستان، جدای از طرح و نقش، اینکه از کجا فرش بخرید هم خیلی مهمه،

ما قبل از عید یکی از بزرگترین اشتباهات زندگیمونو کردیم اونم اینکه از ماهریس فرش خریدیم.

همش دروغ، همش تبلیغ الکی، کلاه بردارن، الکی میگن ما ۳۰سال پای فرشهامون هستیم، فقطططط دروغ،

از جایی فرش بخرید که ضمانت کنن اگر فرش ایراد داشت تعویض کنن براتون، مثل ما نشید که ۷۰میلیون پولمون رفت بر باد.

من از معتبر نگرفتم کرمانشاه گرفتمروبیکا سرچ کن فرش معتبر

اومدین کرمانشاه گرفتین پس 

میشه عکسشو ببینم؟؟؟

منم واسع خونه خودم میخام بگیرم از این گل برجسته ها خیلی خوشم میاد سلیقه مم خوبع ولی گیر کردم😅

قیمتاش خوبع اونجا؟؟؟؟

کاربری آقا هستم...پرورده کوردم ایلام خاکمه....
اومدین کرمانشاه گرفتین پس میشه عکسشو ببینم؟؟؟منم واسع خونه خودم میخام بگیرم از این گل برجسته ها خیلی ...

بسلامتی  ان شاالله

قیمت از هرکجا بگیری   فکرنکنم آنچنان تفاوتی باشه

پای رفاقت موندیم فکر کردن پای رفتن نداریم💔